Tablet

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

12 lipca 2016, 21:21

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja mam laptoma HP. I bardzosobie chwalę, jeszcze nigdy mnie nie zawiódł.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 sierpnia 2016, 23:14

Ja też mam laptop HP. Niestety miałem problem i oddawałem go do naprawy. Na szczęście serwis laptopów FIXITEX ma bardzo wykwalifikowanych ekspertów i laptop zastał naprawiony bardzo szybko.

Ten post był edytowany przez Kacper27 dnia: 17 sierpnia 2016, 23:14
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 października 2016, 09:50

Ja mam tablet od samsunga i spisuje się ok

Zgłoś | Cytuj | Link

12 października 2016, 20:13

no ja własnie też rozglądam się za nowym laptopem - mam teraz asusa, dopiero 2 rok, ale bateria wysiadła mu kompletnie, chodzi strasznie wolno, zacina się i w ogóle - same z nim problemy :( znalzałm ostatnio w sieci taki model, tym razem lenovo: https://www.morele.net/wiadomosc/lenovo-yoga- 300-recenzja-dane-techniczne-czy-warto/3459/ co o nim sądzicie? ktoś może go ma?

Ten post był edytowany przez dnia: 14 października 2016, 16:52
Zgłoś | Cytuj | Link

18 października 2016, 08:27

Ja posiadam tablet Asusa, który mam już od lat. Do podróży czy szybkiego przeglądania sieci są dobre, wygodniejsze niż telefon, a i łatwiej je schować niż mały netbook.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 października 2016, 16:40

jak masz wejście na karte sim to i dzwonisz :P tablet jest ok ma dużo możliwości i zastosowań, szczególnie przydatny w pracy i na studiach ;P ja kupowałem sobie na avans.pl taki średniej półki i sprawuje się idealnie w podróżach pociągiem na przykład :P

Zgłoś | Cytuj | Link

1 grudnia 2016, 18:33

U mnie z tableta to najwięcej korzystają dzieciaki, oczywiście głownie gry, osobiście lubię pogmerać w internecie.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 grudnia 2016, 08:07

Też szukam niedrogiego i dobrego ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

6 grudnia 2016, 00:10

To w takim razie nie będzie lepiej kupić od razu laptopa? Wiem, że można kupić naprawdę przyzwoity sprzęt w cenie porównywalnej do zakupu tabletu. Zobaczcie sobie chociażby recenzję Lenovo B50 z https://www.morele.net/wiadomosc/lenovo-b50-r ecenzja-dane-techniczne-czy-warto/3474/, a przekonacie się, że to faktycznie dobry wybór.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 stycznia 2017, 14:46

Też uważam że laptop będzie duży lepszy niż tablet (choć opcja 2w1 też będzie ok). Jeśli chcesz mieć dobry sprzęt, a nie chcesz przepłacać to przejrzyj sobie jakieś internetowe ogłoszenia. Jeśli nie wiesz gdzie znajdziesz najlepsze ogłoszenia z laptopami sprawdź artykuł na frappe.pl. Tam jest kilka podpowiedzi odnośnie tego na co zwrócić uwagę wybierając taki sprzęt, aby dobrze służył przez długi czas.

Ten post był edytowany przez Ingrid_019 dnia: 9 lutego 2017, 11:33
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 184 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 15 Grupa: Sprzęt AGD... Coraz więcej osób decyduje się na klimatyzację nie tylko latem, ale również do dogrzewania pomieszczeń w chłodniejsze dni. Nowoczesna klimatyzacja ma wiele funk...
  • Prototyp obudowy elektronicznej Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Proces jest prostszy niż się wydaje. Wrzucasz plik, dostajesz wycenę zazwyczaj tego samego albo następnego dnia, akceptujesz i po kilku dniach masz gotową część...
  • Sprzęt AGD Liczba postów: 186 Grupa: Sprzęt AGD... Ze swojej strony mogę Wam polecić usługi, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie firmy z Krakowa lub okolic, która oferuje kompl...
  • Jakie głośniki Liczba postów: 29 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli ktoś pyta jakie głośniki wybrać, to zawsze odpowiadam, że wszystko zależy od potrzeb, bo inne będą do mieszkania, inne na działkę czy imprezy. Wśród tańsz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 161

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */