Mam narzędzia tej firmy od 10 lat i jest naprawdę spoko z nimi, skompletowałem już całkiem pokaźną kolekcję różnych kluczy, wkrętaków i innych narzędzi od nich. Bardzo fajnie się na nich pracuje, nie dają się łatwo złamać i nie kosztują dwa wory złota za jakiś całkiem kompletny zestaw.
Uroczyste obchody XX-lecia w podwarszawskiej firmie
«
Powrót do artykułu: Uroczyste obchody XX-lecia w podwarszawskiej... | «
Powrót do grupy: Aktualności
Ostatnio na forum
- XXXV Forum Ekonomiczne w Karpaczu. Liderzy Europy... Liczba postów: 2 Grupa: Aktualności To wydarzenie od lat pokazuje, jak ważny jest dialog między biznesem, polityką i nauką. W czasach tak dynamicznych zmian szczególnie cenne są debaty dotyczące b...
- 50 tys. zł na badania biomedyczne. Rusza nabór do... Liczba postów: 1 Grupa: Aktualności To bardzo cenna inicjatywa dla naukowców i startupów działających w obszarze biomedycyny oraz biotechnologii. Możliwość przeprowadzenia badań typu Proof of Conc...
- Skuteczny marketing w branży budowlanej Liczba postów: 79 Grupa: Aktualności Mam takie przemyślenie – czy pozycjonowanie sklepów internetowych nie staje się powoli długoterminową inwestycją, trochę jak budowanie marki? Reklamy płatne daj...
- UE rozważa nowe podatki. Europosłowie ostrzegają:... Liczba postów: 1 Grupa: Aktualności
- Sport jako inwestycja społeczna – Polska przygotow... Liczba postów: 16 Grupa: Aktualności Bezczelne platfusy, a czemu nie Polska 2200 ?? byłoby im łatwiej się sianem wykręcić, jak zawsze.