Usługi elektryczne

« Powrót do grupy: Robimy instalację elektryczną

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

25 kwietnia 2013, 11:50

Zgadzam sie: good 0 bad

Polecam bardzo dobrą firmę Elektrosystem Andrzej Zdeb , która oferuje szeroki zakres usług elektrycznych. tutaj

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 maja 2013, 18:02

Ze sprawdzonych elektryków z Wrocławia polecam tę firmę - zobacz tutaj

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 maja 2013, 18:08

Ja dodam elektryka z Poznania - sprawdź

Zgłoś | Cytuj | Link

7 sierpnia 2013, 15:04

Ja gdy w swoim domu montowałem instalację elektryczną korzystałem z usług firmy anluks info o nich tutaj , wykonali profesjonalną usługę, od montażu aż po gniazdka ...

Zgłoś | Cytuj | Link

25 września 2013, 18:40

Elektryka ponoć prąd nie tyka także sam nie kombinowałem z instalacją elektryczną :P i dlatego skorzystałem z usług firmy http://www.elektryk-gdansk.pl/ Wykonują i modernizują instalacje czy też usuwają awarie związane z elektryką. Polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 czerwca 2014, 19:00

W Katowicach firmą godną zaufania jest Energopol, z doświadczeniem i wiedzą. My zaufaliśmy im w kwestii instalacji elektrycznej w naszym nowobudowanym domu. Ich namiary wzięliśmy z forum. Nie żałujemy decyzji.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 lipca 2014, 13:37

Przy wyborze firmy, która wykona dla nas usługę związaną z pracami na instalacji elektrycznej, jej konserwacją, modernizacją, wymianą czy zakładaniem nowej, warto wziąć pod uwagę, czy rzeczona firma posiada uprawnienia, sprzęt i wiedzę potrzebną do wykonania fachowych pomiarów instalacji elektrycznej, co ułatwi nam w efekcie końcowy odbiór budynku.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 sierpnia 2014, 14:36

Gdyby ktoś szukał dobrego elektryka z Bydgoszczy to polecam pana Tomasza Kamińskiego. Znakomity fachowiec, który zna się na rzeczy. Mogę podać nr tel: 601 535 664 i stronę http://www.favore.pl/438286_elektryk-bydgoszcz-tel-601-535-6 64-bydgoszcz-swiecie-tuchola-naklo-kujawsko-pomorskie.html . Profesjonalista jakich teraz mało. Mogłabym go wychwalać bez końca.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 sierpnia 2014, 11:28

Podejrzewam, że każdy ma swoją firmę , która wywiązała się z zadania i jest godna polecenia. My również byliśmy zadowoleni z działania firmy http://www.wrosystem.pl/ w każdym momencie mogliśmy liczyć na ich doświadczenie i pomoc, zrealizowali szybko zamówienie bez zadnych komplikacji.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 sierpnia 2014, 15:58

Prawda, jak ktoś jest zadowolony z usługi, to i dobrze, że wszędzie chwali, bo czasy teraz takie, że częściej się o tym złym, niż o dobrym, mówi. Ja mogę polecić elektryka ze Szczecina - Anluks. Fachowi, skuteczni, z doświadczeniem i uprawnieniami, zawsze na zakończenie pomiary zrobią, sprawdzą, czy wszystko jest ok. Polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dodatkowa praca Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Zachęcam do wejścia na panel opinii https://panel.badanie-opinii.pl/, gdzie w łatwy sposób można wymieniać punkty na gotówkę
  • jaki przewód do internetu, tv i telefonu? Liczba postów: 49 Grupa: Robimy inst... Jeżeli zastanawiacie się nad wyborem reklamy dla swojego biznesu, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie interesujące artykuły na temat reklamy zewn...
  • ogrzewanie elektryczne Liczba postów: 12 Grupa: Robimy inst... Czy grzejnik łazienkowy na podczerwień może być jedynym źródłem ciepła w łazience? Mam pomieszczenie około 6 m² i zastanawiam się, czy takie rozwiązanie wystarc...
  • Kawały o elektrykach Liczba postów: 8 Grupa: Robimy inst... Kapral wchodzi wieczorem do sypialni rekrutów i pyta: - Który z was był w cywilu elektrykiem? - Ja! - zgłasza się jeden z żołnierzy. - W porządku. Jesteś odpowi...
  • Obejmy do rur Liczba postów: 9 Grupa: Robimy inst... Świetną firmą która oferuje wysokiej jakości produkty jak m.in. metalowe opaski, obejmy montażowe SVS, obejmy zabezpieczające złącza STORZ, obejmy mostkowe typ....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21002 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 290

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */