Warszawa: Zobacz, które budynki są najlepsze w Polsce

« Powrót do artykułu: Warszawa: Zobacz, które budynki są... | « Powrót do grupy: Aktualności

11 listopada 2013, 08:35

Zgadzam sie: good 0 bad

petro oti k na les eisai prodotis.. to eipe o vglgeais gia kalampoyri sti sinedriasi tou ethnikou simvouliou k epese poly gelio... esy ksereis pos kanei kampouria o vaggos k kitaei me to tsakiriko to vlema deksia k ARISTERA k ola ta xaivania pou os xthes se kamaronane simera gkriniazoun me tis saxlamares tou proedrou.. mporo na kamo mia erotisi:poios apo ta meli tou proedriou tis omonoias mporei na kanei ena tetio anoigma pros to koino k na apodiksei ti simainei patrida?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lutego 2014, 08:20

Zgadzam sie: good 0 bad

geia sas kaisidhes i kitsios.... pou ton ton rezili antiprosopevoun. tou mavro fora???? vgallate pou pate sas aftous ipolipi sto stoma.... bestlifeinsurpolicy.com online life insurance vourkou, tha ginate heliomeds.com kamaria afton oxi inmpenvoa kai to me o ne ke sti health insurance coverage comparehealthinsur.com best health insurance in az akoma iste me ginete

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19787 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 197

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >