Warto kupować dachówki online?

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

18 września 2015, 21:07

Zgadzam sie: good 0 bad

No po tym jak mnie potraktowali i jakie widzę opinię o nich, to mogę powiedzieć, że ci z braasa są jednymi z lepszych z jakimi miałem w ogóle styczności i jak chciałem się dowiedzieć więcej na temat prodóktów, które sprzedają to poszło naprawdę sprawnie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 września 2015, 21:33

ja kupuje materiały budowalne przez Internet, jeśli jestem pewien jakości, tzn. nie jest to jakas nowośc, niesprawdzony towar.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 września 2015, 10:58

Kupowanie materiałów budowlanych przez internet to dość ryzykowna sprawa - nie wiadomo co tam ostatecznie zostanie dostarczone, w jakim stanie, itp. Poza tym często też zdjęcia nie oddają pełni kolorów i potem jest zdziwienie po dostawie :) Ja skorzystałem tylko raz - jak domawiałem partię cegieł klinkierowych (Terca Dresden). Cegły na tyle typowe i porządnej firmy, że zamawiałem bez stresu...

Zgłoś | Cytuj | Link

24 września 2015, 13:55

To zależy gdzie kupujesz. Ja osobiście kupowałem w tym sklepie http://www.safanow.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2015, 14:29

http://abak24.eu - Świetny doradca

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 września 2015, 19:57

Wester, przecież to jakiś doradca podatkowy jest... To jest forum budowlane, wątek o dachówkach, a nie o doradcach podatkowych, jeżeli mógłbyś trzymać się tematu to byłoby dobrze.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 grudnia 2015, 14:14

Witam, poszukuję firmy która zajmie się moim systemem kominowym. Jest już stary i potrzebuję renowacji. Czy znacie jakieś firmy godne polecenia? Znalazłam ostatnio taką firmę http://www.e-kominy.pl/ co o niej myślicie? Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

28 grudnia 2015, 14:33

Jezeli chodzi o akcesoria dachowe w tym kominowe oraz taśmy polecam sprawdzić stronę Braas. Jakość, cena i dobraa gwarancja :)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 stycznia 2016, 18:18

Słyszałem sporo pozytywnych opini o folii dachowej Divoroll CLIMA+ S, która zwiększa roczną oszczędność energii przez konstrukcję dachu:
w przybliżeniu do 30% dach niedeskowany, ocieplony
w przybliżeniu do 20% dach deskowany, ocieplony

Zgłoś | Cytuj | Link

19 lutego 2016, 21:55

No no wynik na prawdę piękny :) Te folie dachowe od Braas są na prawdę aż tak dobre ?? Kurcze muszę się czegoś więcej dowiedzieć :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Trusted Commercial Roofing Contractors in New Jers... Liczba postów: 1 Grupa: Robimy dach Finding a dependable roofing contractor is essential for protecting your commercial property in New Jersey. @njcommercialroofingpros offers professional roofing...
  • jak zadaszyć taras? Liczba postów: 55 Grupa: Robimy dach Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie firmę Metal-Gum - zadaszenie balkonu , która posiada najróżniejsze zadaszenia tarasów, drzwi i balkonów. Jeżeli j...
  • Porządna blachodachówka - opinie Liczba postów: 58 Grupa: Robimy dach Miejscem godnym polecenia w którym z łatwością znajdziecie idealny materiał na pokrycie dachowe jest https://bogen.pl Pośród ich atrakcyjnej oferty można wyróżn...
  • Ocieplenie i wygłuszenie poddasza z blachodachówką... Liczba postów: 54 Grupa: Robimy dach ja u siebie miałem podobną sytuację i powiem ci że przy wykończeniu poddasza warto pomyśleć też o tym co dasz od środka jako wykończenie. u mnie sprawdziła się....
  • Jaką dachówkę wybrać? Liczba postów: 40 Grupa: Robimy dach Sprawdź również propozycje od Braas, który przygotował ogromny wybór pokryć dachowych, akcesoriów oraz izolacji, które na pewno przydadzą Ci się podczas budowy....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21350 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 336

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */