Wybór zbiornika

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

26 marca 2018, 07:11

Zgadzam sie: good 0 bad

Możecie mi doradzić jaki zbiornik na szambo najlepiej wybrać? Czytałam sporo zarówno o plastikowych jak i tego typu www.szambabetonowe48.plbetonowych i nie czy to tylko mi się tak wydaje, czy tak faktycznie jest, jednak zdecydowanie więcej opinii można znaleźć w sieci o szambach betonowych i sporo osób odwołuje się do tego, że jednak są one dużo bardziej trwałe. Co o tym sądzicie, zgadzacie się z tym?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 grudnia 2018, 12:52

Akurat w przypadku zbiornika na szambo to zamiast plastiku polecam zdecydować się na zbiornik betonowy- solidny, wytrzymały i w porównaniu do plastiku masz niemal pewność tego, że nie pęknie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 stycznia 2019, 23:25

Zgadza się, jeżeli chodzi o zbiornik na szambo, to zdecydowanie warto wybrać beton z racji swojej wytrzymałości. Zbiornik plastikowy mimo, że jest tańszy to jednak mniej trwały może pękać.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 stycznia 2019, 15:10

Ja też jestem za betonowym zbiornikiem i z tego co widziałam takie plastiki pękają i przy okazji mogę narobić właścicielom dożo kłopotu.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 listopada 2020, 08:34

W pierwszej kolejności musicie rozejrzeć się za firmą, która zajmuje się sprzedażą zbiorników. Ja od siebie mogę wam polecić zapoznanie się z ofertą https://www.zbiorniki.szczecin.pl/ Firma ta posiada szeroki wybór zbiorników, które sprzedaje w całkiem niezłych cenach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 listopada 2020, 07:46

Wykorzystanie deszczówki w zbiornikach na wodę deszczową niesie ze sobą nie tylko efekt ekologiczny, ale przynosi realne oszczędności. Sam się o tym przekonałem. Jak tylko znajdziecie zbiornik wody deszczowej to nie zastanawiajcie się długo nad zakupem.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 maja 2021, 16:01

Różnego typu zbiorniki na pewno znajdziecie na tej stronie https://www.komnino.com.pl/pl/ . Jest tam bowiem wiele ciekawych i praktycznych propozycji w tym zakresie. Myślę, że warto się tam rozejrzeć. Można tam bowiem zakupić rozwiązania dopasowane do różnych potrzeb oraz oczywiście możliwości finansowych.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 listopada 2022, 17:17

A może ktoś z was zainteresowany jest zbiornikami do kompresorów? Niedawno natrafiłem na taką stronkę internetową https://www.komnino.com.pl/pl/of/cat/zbiornik i-do-kompresora.14.html i zastanawiam się co o niej myślicie. Ja osobiście się na tym za bardzo nie znam, ale kumpel twierdzi, że mają całkiem dobre ceny. Jeżeli się tym interesujecie, to może zajrzyjcie i sprawdźcie co mają do zaoferowania.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 grudnia 2022, 12:21

Szukając porządnych zbiorników również na paliwo oraz adblue to mogę polecić do sprawdzenia ofertę https://ekozbiorniki.pl/kategoria/zbiornik-do -adblue/ u których znajdziecie propozycje o bardzo dobrych parametrach i specjalnie dostosowanych do gromadzenia takich substancji w różnych pojemnościach. Dobre ceny, profesjonalizm obsługi i jednocześnie brak problemów jeśli chodzi o terminowość samej realizacji zamówienia. Pozdrawiam serdecznie!

Zgłoś | Cytuj | Link

30 stycznia 2023, 21:27

Myślałem o tym, żeby kupić odpowiednie zbiorniki na zużyty olej. W końcu sporo samochodów naprawiam i nie mam co z tym zrobić. Wstępnie spojrzałem na coś takiego https://www.e-zbiorniki.pl/olej/ i mam wrażenie, że to będzie dobrym rozwiązaniem. Czekam jednak na Wasze informacje. Co jest dla Was naprawdę ważne i kluczowe? Co wy na to?

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Praca dla hydraulików BELGIA Liczba postów: 41 Grupa: Robimy inst... Dziewczyny jeśli szukacie pracy w Niemczech na produkcji to polecam sprawdzić Mondi z Poznania. Kuzynka pojechała 3 miesiące temu i chwali. mondi.pl - a wy maci...
  • armatura przemysł. Liczba postów: 220 Grupa: Robimy inst... Zastanawiałam się ostatnio nad zastosowaniem węży przemysłowych i trafiłam na stronę, która ma naprawdę fajne rozwiązania. No i właśnie, jeśli ktoś szuka czegoś...
  • przydomowa oczyszczalnia Liczba postów: 75 Grupa: Robimy inst... Właściwa pielęgnacja instalacji przydomowej oczyszczalni ściekó wymaga stosowania preparatów biologicznych, które rozkładają zanieczyszczenia i neutralizują nie...
  • zawory grzybkowe Liczba postów: 4 Grupa: Robimy inst... Zgadza się, najpierw trzeba ustalić, w jakiej instalacji mają pracować i jakie medium będą regulować. Dobrze opisuje to temat zobacz tu jakie są rodzaje zaworó...
  • الموزعون المباشرون في الكازينوهات على الإنترنت: كي... Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... تعتمد ألعاب الموزع المباشر (الكازينو المباشر) على نظام هجين يجمع بين العمليات الميدانية في الاستوديو ومعالجة البيانات الرقمية. إليك كيفية عمل هذه العملية في (mo...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21305 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 275

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */