Zbiornik na paliwo

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

18 stycznia 2015, 21:08

Zgadzam sie: good 0 bad

Przy budowie potzrebujemy sporo paliwa do maszyn zastanawiam sie czy nie kupić jakiegoś zbiornika na paliwo. Sądzicie że to dobry pomysł? Gdzie takie kupic?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 stycznia 2015, 17:34

Pomysł jest dobry a jeśli chodzi o taki zbiornik na paliwo to na internecie spokojnie coś znajdziesz.Ja chyba nawet widziałam tutaj http://www.eco-market.pl/zbiorniki-na-paliwo< /a> takie właśnie zbiorniki. Nie wiem jak dużego poszukujesz tego zbiornika ale widziałam że tam wybór jest spory.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 kwietnia 2015, 15:35

cześć, spróbuj skonatkowac się z www.zbiorniki.szczecin.pl -> oni zajmują się sprzedażą zbiorników i wiem, że na pewno Ci pomogą i podpowiedzą co i jak!

Zgłoś | Cytuj | Link

23 kwietnia 2015, 13:36

Myślę, że takie zbiorniki to dobry pomysł. Zależnie od wielkości zbiorniki takie można kupić w firmie Prox. Myślę, że warto spytać o ich ofertę.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 kwietnia 2015, 12:07

Hej, ja tez uważam, że zbiorniki to dobry pomysł - zwłaszcza takie www.zbiorniki.szczecin.pl na moje szczescie, że odnalazlem te firme :) co mnie podkusiło do zakupu? znak rzetelnej firmy i wiedza pracownikow - o co nie zapytałem, to odpowiedzieli na moje pytanie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 czerwca 2015, 09:20

Jeżeli faktycznie chcesz trzymać paliwo w większych ilościach,to taki zbiornik jest dobrym rozwiązaniem,ale pod warunkiem ze będzie spełniał wszelkie normy bezpieczeństwa oraz że będzie solidny,sprawdzony.

www.Kociol.net

Zgłoś | Cytuj | Link

10 lipca 2017, 16:19

Zanim poszukasz dobrego zbiornika zorientuj się też w jakości paliwa z jakiego chcesz korzystać bo to jest bardzo istotne. Na twoim miejscu zainteresowałabym się ofertą firmy ONICO http://onico.pl/ , to znany importer paliw. Ma tez ofertę dla klientów indywidualnych więc może Cie to zainteresować.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 września 2017, 08:54

dobra jakość i szczelność maja zbiorniki na paliwo wykonywane metodą formowania rotacyjnego - nie wiem, ile konkretnie takiego paliwa chcesz trzymać, ale jeśli są to nawet większe ilości, śmiało konsultuj się z http://rotolution.com/zastosowanie-produktow- wykonanych-metoda-formowania-rotacyjnego/ - wykonują takie elementy za pomocą rotomouldingu, bezpośrednio u siebie bez żadnych pośredników.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 października 2017, 10:25

Znam wiele osób które posiada tego typu zbiorniki na paliwo i przyznam, że zdają egzamin więc czemu nie. Podstawa to ich dobór pd kątem jakości wykonania i bezpieczeństwa.

Thermostahl.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

6 grudnia 2018, 23:21

W pełni profesjonalne zbiorniki na paliwo ma firma Pol-Oil https://poloil.pl/ , zbiorniki od 1,5 do 10 tysięcy litrów, tak więc bez kłopotu można dobrać zbiornik do zapotrzebowania. Akurat u nas jest firma transportowa, mamy 25 samochodów o różnej pojemności, tak więc zapotrzebowanie jest spore. Zbiornik jest maksymalnie wykorzystywany każdego dnia.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• armatura przemysł. Liczba postów: 216 Grupa: Robimy inst... W automatyce i mechanice precyzja ruchu często decyduje o tym, czy cały układ będzie działał płynnie przez długi czas. Dlatego koła zębate modułowe są wykorzyst...
  • jakie grzejniki Liczba postów: 249 Grupa: Robimy inst... Ja mogę zaproponować grzejniki pionowe od ART Grzejniki, jeśli ktoś chce zaoszczędzić miejsce i jednocześnie mieć nowoczesny design - https://www.artgrzejniki.p...
  • Praca dla hydraulików BELGIA Liczba postów: 33 Grupa: Robimy inst... U mnie w rodzinie był wyjazd do Niemiec przez agencja pracy Mondi i ogólnie bez niespodzianek. Praca prosta, magazyn, sortowanie. Język tylko podstawy. Zakwater...
  • Ogrzewanie węglem Liczba postów: 206 Grupa: Robimy inst... Użytkownik warzechus napisał: Wygodniej już mieć regulator temperatury i palić gazem, ale jak kto lubi oczywiście i jak kto ma możliwości finansowe. Zdecydowan...
  • Jakie wybrac ogrzewanie? Liczba postów: 12 Grupa: Robimy inst... Wybór systemu ogrzewania to rzeczywiście ważna decyzja, zwłaszcza gdy masz dostęp do różnych źródeł energii. Warto rozważyć nowoczesne rozwiązania, takie jak po...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21028 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 363

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */