agregat prądotwórczy

« Powrót do grupy: Robimy instalację elektryczną

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

9 lipca 2015, 22:48

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja ze swojego agregatu też jestem zadoowlony, zakupiłem ze strony https://agromoc.pl/ i działa jak marzenie ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 lipca 2015, 21:23

Sporo tego jest na rynku wystarczy odrobinę poszukać. Sklep z narzędziami budowlanymi axam.net.pl ma spory wybór agregatów prądotwórczych więc możesz sobie wpisać axam w google i powinno znaleźć ich stronę. Firma w każdym razie rzetelna.

Ten post był edytowany przez Sarge dnia: 23 lipca 2015, 21:25
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 sierpnia 2015, 21:37

ja mam z www.agar-power.pl i jestem zadowolony, warto bylo zainwestować.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lipca 2016, 12:36

Najpierw określ budżet jaki posiadasz na zakup agregatu i wtedy doradzimy,a możesz zerknąć na www.Intersell.pl zajmujemy sie właśnie całym osprzętem elektrycznym.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lipca 2016, 13:19

Jeżeli chodzi o agregaty to moim zdaniem najlepszy jest Kruzer. Kiedyś na działce miałem agregat kupiony w castoramie (nie pamiętam marki), popsuł się przy drugim użyciu.... Kruzera mam już 3 rok i nigdy mnie nie zawiódł. Agregat jest solidny, ma w 100% miedziane uzwojenie, a nie tylko powlekane miedzią jak inne chińskie produkty.

Ten post był edytowany przez Heniu543 dnia: 25 lipca 2016, 16:30
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lipca 2016, 23:09

no wlasnie Kruzery słyszałem że działaja długo i równomiernie. nie ma co się obawiać że sprzęt siadzie po 3 użyciach. także faktycznie opłaca się w zainwestowanie w Kruzera

Zgłoś | Cytuj | Link

31 lipca 2016, 10:13

Jeśli nie potrzebujesz go na stałe, może lepiej pożyczyć albo kupić używany. Szkoda pchać się w koszty.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 sierpnia 2016, 23:27

Jak ktoś się bardzo dobrze nie zna na takich skomplikowanych urządzeniach, a musi coś kupić, to naprawdę jest wielki problem.
Całe szczęście, że informacje i porady jak kupić taki agregat prądotwórczy można poczytać na http://www.budujesz.pl/wiadomosc/agregat-prad otworczy-jak-wybrac-najlepszy-generator-pradu/253/
To taki poradnik zakupowy. Doradzają naprawdę bardzo obiektywnie, lepiej niż sprzedawca w sklepie. Piszą zarówno o wadach jak i zaletach danego sprzętu oraz na co zwrócić uwagę przy zakupie.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 października 2016, 08:29

Moim zdaniem pożyczanie agregatu to starta czasu oraz pieniędzy, bo zdecydowanie lepszą opcją będzie zainwestować w nowy model, nigdy nie wiesz kiedy tak na dobrą sprawę Ci się przyda, mając swój dom trzeba na wszelki wypadek mieć takie urządzenia.

Pozdrawiam AlluxLed.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

30 października 2016, 16:03

My do naszej frmy budowalen kupowaliśmy dwa agregaty http://www.bthfast.pl/ sprawnie działają, bardzo pomagają w budowie. W zasadzie jeśli jest jakaś awaria to ratują nam robotę.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• ogrzewanie elektryczne Liczba postów: 12 Grupa: Robimy inst... Czy grzejnik łazienkowy na podczerwień może być jedynym źródłem ciepła w łazience? Mam pomieszczenie około 6 m² i zastanawiam się, czy takie rozwiązanie wystarc...
  • Kawały o elektrykach Liczba postów: 8 Grupa: Robimy inst... Kapral wchodzi wieczorem do sypialni rekrutów i pyta: - Który z was był w cywilu elektrykiem? - Ja! - zgłasza się jeden z żołnierzy. - W porządku. Jesteś odpowi...
  • jaki przewód do internetu, tv i telefonu? Liczba postów: 47 Grupa: Robimy inst... Dla tych, którzy planują zakup laptopa do 4000 zł w 2025 roku – polecam zajrzeć na https://www.wybieramlaptopa.pl/porady/18 80-jaki-laptop-do-4000-zl. To konkret...
  • Usługi elektryczne Liczba postów: 78 Grupa: Robimy inst... Prace elektryczne wymagają nie tylko odpowiednich kwalifikacji, lecz także doświadczenia oraz znajomości aktualnych przepisów. Niewłaściwie wykonana instalacja....
  • Obejmy do rur Liczba postów: 9 Grupa: Robimy inst... Świetną firmą która oferuje wysokiej jakości produkty jak m.in. metalowe opaski, obejmy montażowe SVS, obejmy zabezpieczające złącza STORZ, obejmy mostkowe typ....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20777 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 140

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >