aranżacja sypialni

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

17 listopada 2011, 12:48

Zgadzam sie: good 0 bad

Tak zgadzam się z przedmówcą, pasy pionowe są krzykiem sezonu :) bardzo fajnie wydłużają mieszkanie więc jak najbardziej są wskazane jeśli jest niskie, wygląda stylowo i z klasą :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 listopada 2011, 13:55

pod dłuższym przemysleniu jasnoa albo np. taka czarno biała sypialnia w surowym stylu i takie coś odpowiada :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 listopada 2011, 14:30

Lubie gdy sypialnia jest jasna ale bardziej w naturalnych kolorach moze zieleni? :)

Zgłoś | Cytuj | Link

21 listopada 2011, 12:12

Użytkownik Gocha napisał: wiesz, buduar nie zawsze musi być w kolorze różu:)

Oczywiście, to miał być raczej symbol takie ogólnej "buduarowej" estetyki, która nie do końca podoba się panom :).

Zgłoś | Cytuj | Link

30 listopada 2011, 16:09

moze dodatki w kolorze zieleni, jak np bialy z motywami zieleni, np drzwi szafy tak sa wykonane albo rolety, ewentulnie tapeta

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 listopada 2011, 22:38

mi jednak bardziej odpowiada biały z głębokim niebieskim ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

31 grudnia 2011, 13:41

zawsze mozna nasz ulubiony kolor sciany przelamac tez ciekawym grzejnikiem w interesujacym kolorze wszystko zalezy odnaszej wyobrazni

Zgłoś | Cytuj | Link

2 stycznia 2012, 14:55

O Filipie dałeś teraz bardzo ciekawy pomysł z tym łamaniem kolorów poprzez np. grzejnik, na pewno go zapamiętam :D

Zgłoś | Cytuj | Link

6 stycznia 2012, 22:28

Pomysł z grzejnikiem fajny :) . Mi sie podobają spokojne sypialnie, bez kontrastów.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 stycznia 2012, 10:52

Ja też jestem za spokojnymi aranżacjami sypialni, kolory przy których można się zrelaksować, i odpocząć w ciszy. Ostatnio widziałam że bardzo modne są odcienie niebieskiego i szarego, ale jak dla mnie to są top kolory strasznie ponure nie wiem czy zasnęłabym w takim wnętrzu

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• gry online Liczba postów: 4 Grupa: Najnowsze t... Łódź dzisiaj szara, uciekłem do Manufaktury, żeby nie zmoknąć. Żona poszła na zakupy, a ja usiadłem na ławce i odpaliłem piperspin. Nie liczyłem na nic, chciałe...
  • Temat zawodowy Liczba postów: 5 Grupa: Najnowsze t... Łódź dzisiaj szara i deszczowa, uciekłem do Manufaktury, żeby nie zmoknąć. Żona poszła na zakupy, a ja usiadłem na ławce i odpaliłem vegas hero. Nie liczyłem na...
  • Meble na wymiar Liczba postów: 3 Grupa: Najnowsze t...
  • Czy kasetony są nadal modne? Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Kasetony nadal mają swoje miejsce w nowoczesnym i klasycznym designie wnętrz, szczególnie tam, gdzie stawia się na dekoracyjny sufit lub ścianę. Kluczowym eleme...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 492 Grupa: Najnowsze t... Urządzając mieszkanie albo dom, często pomijamy temat osłon okiennych aż do samego końca. To błąd, bo dobrze dobrane rolety lub żaluzje potrafią zmienić charakt...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20697 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 364

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >