aranżacja sypialni

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

9 stycznia 2012, 16:47

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja również preferuję jasne kolory na ścianach w sypialni. Obecnie posiadam pastelową orchideę na ścianach, a meble koloru jasnego drewna i do tego czerwone dodatki. Jak dla mnie, jest idealnie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 stycznia 2012, 12:39

Oooo zaciekawiło mnie to połączenie o jakim piszesz :) muszą naprawdę fajnie wyglądać meble z dodatkami plus ściany. masz może fotki jakieś ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 stycznia 2012, 17:56

A patrzcie na to... Genialne!

Ten post był edytowany przez wisnia78 dnia: 21 stycznia 2012, 17:56
Zgłoś | Cytuj | Link

25 stycznia 2012, 09:20

spokojne koniecznie, w koncu trzeba tam spac. A jakie kolory proponujesz roksana?

Zgłoś | Cytuj | Link

25 stycznia 2012, 17:35

niezły klimat na zdjęciu wyżej :D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 stycznia 2012, 16:35

jak wstać z takiego łóżka? heheheh

Zgłoś | Cytuj | Link

26 stycznia 2012, 22:13

trzeba się czołgać jak na poligonie :D

Zgłoś | Cytuj | Link

30 stycznia 2012, 16:46

No co wy bardzo fajnie to wygląda. oryginalnie..I super się z tym drewnem komponuje.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 stycznia 2012, 17:03

nikt nie powiedział że fajnie nie wygląda :P ale to jest chyba tylko wydzielone miejsce do spania w sypialni a nie cały pokój? :D

Zgłoś | Cytuj | Link

31 stycznia 2012, 13:17

To tak trochę wygląda jak by był przedłużony parapet a w nim miejsc e na łóżko :) Fajnie jak dla mnie bardzo romantycznie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• gry online Liczba postów: 4 Grupa: Najnowsze t... Łódź dzisiaj szara, uciekłem do Manufaktury, żeby nie zmoknąć. Żona poszła na zakupy, a ja usiadłem na ławce i odpaliłem piperspin. Nie liczyłem na nic, chciałe...
  • Temat zawodowy Liczba postów: 5 Grupa: Najnowsze t... Łódź dzisiaj szara i deszczowa, uciekłem do Manufaktury, żeby nie zmoknąć. Żona poszła na zakupy, a ja usiadłem na ławce i odpaliłem vegas hero. Nie liczyłem na...
  • Meble na wymiar Liczba postów: 3 Grupa: Najnowsze t...
  • Czy kasetony są nadal modne? Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Kasetony nadal mają swoje miejsce w nowoczesnym i klasycznym designie wnętrz, szczególnie tam, gdzie stawia się na dekoracyjny sufit lub ścianę. Kluczowym eleme...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 492 Grupa: Najnowsze t... Urządzając mieszkanie albo dom, często pomijamy temat osłon okiennych aż do samego końca. To błąd, bo dobrze dobrane rolety lub żaluzje potrafią zmienić charakt...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20695 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 270

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >