czy klimatyzacja jest szkodliwa dla zdrowia

« Powrót do grupy: Innowacje w budownictwie

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸

30 listopada 2015, 10:52

Zgadzam sie: good 0 bad

Jak często korzystasz to owszem może być problem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 grudnia 2015, 21:09

poleca ktoś tę klimę www.klima-vent.pl? dzieki za odzew

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 grudnia 2015, 13:30

ja mogę powiedzieć kilka słów na temat www.puchlodz.pl :) czyszczę klimę średnio co pol roku i wszystko jest ok :)

Zgłoś | Cytuj | Link

29 grudnia 2015, 08:44

Jeśli nie jest szkodliwa to czemu niektórzy narzekają na polipy w gardle? Na szczęście nie miałem nigdy "przyjemności" pracowania w klimatyzowanym biurze. Wolę jednak smażyć się w gorącym powietrzu ;) Nie wyobrażam sobie mieć klimy w domu. Oczywiście macie rację - przede wszystkim ważne jest regularne czyszczenie i serwisowanie. Tak jak z klimą w samochodzie.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 stycznia 2016, 13:31

Najgorzej jest jak się wchodzi do klimatyzowanego pomieszczenia z 40 stopniowego upału.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 stycznia 2016, 10:26

Nie przeżywa się aż takiego szoku termicznego jeżeli ustawi się klimatyzację na optymalną temperaturę. Kiedyś w biurze nie mieliśmy klimatyzacji i nie dało się wytrzymać np w lato. Dopiero pod koniec zeszłego roku szef zdecydował się na zamontowanie klimatyzatora, zlecił to www.firmaszalek.pl z Łodzi. Teraz nawet czasami się nią dogrzewamy jak jest za zimno w pomieszczeniu.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lutego 2016, 06:38

na pewno klimatyzację trzeba czyścić regularnie

Zgłoś | Cytuj | Link

22 marca 2016, 18:31

Zdecydowanie serwis klimatyzacji raz na rok to podstawa. Trzeba też z nią uważać, wszystko zależy od lokalizacji, bo jeśli będzie zbyt blisko pracowników, możecie mieć epidemie katarów i dyskusje o dobrych leki na przeziębienie a nie efektywną pracę, także wszystko z umiarem...

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2016, 12:24

U mnie latem nie dało się wytrzymać, kłopot znikł gdy zamontowaliśmy klimatyzacje. Korzystałam z usług firmy Klima-Premium. Doradzili, zamontowali, w rozsądnej cenie. polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

2 maja 2016, 00:34

wedlug mnie jak klimatyzacja to tylko od http://kaisai.pl/ . Mamy juz klimatyzacje ich od ponad 2 lat i dziala bez zarzutu. jedyne co musimy robic to raz na jakis czas ja przeczyscic. polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dom energooszczędny Liczba postów: 180 Grupa: Innowacje w... Jeśli szukasz miejsca w którym znajdziesz szeroki wybór elementów instalacji hydraulicznych, sanitarnych, techniki grzewczej, a także wyposażenia łazienek to ko...
  • Grafik komputerowy Liczba postów: 14 Grupa: Innowacje w... Odpowiednio wyposażona pracownia komputerowa to inwestycja w przyszłość uczniów. W łódzkich szkołach coraz częściej pojawiają się nowoczesne zestawy komputerowe...
  • PRAWO JAZDY Liczba postów: 37 Grupa: Innowacje w... Ostatnio trafiłem na fajną ofertę dla tych, którzy chcą przypomnieć sobie zasady jazdy i manewrowania autem po dłuższej przerwie bez jazdy za kierownicą. Na htt...
  • Jaki jest najbardziej wydajny kolektor sloneczny ? Liczba postów: 84 Grupa: Innowacje w... .
  • Osuszanie mieszkań- co radzicie ? Liczba postów: 40 Grupa: Innowacje w... Zawilgocenie ścian często zaczyna się niewinnie. Najpierw widać jedynie lekko odchodzącą farbę lub zapach stęchlizny. Dopiero później pojawiają się wykwity pleś...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20362 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 467

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >