jak przerobic instalacje centralnego

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

14 września 2011, 19:25

Zgadzam sie: good 0 bad

jestem na etapie wymiany grzejników. Zamierzam kupić jakieś dobre panelowe ale musze przerobic instalacje zeby je podlaczyc. Aktualnie zamontowane sa conwektorowe z podłączeniem z boku i rozstawem rurek kolo 10cm. Instalacja z miedzi,grawitacyjna otwarta. Chcialbym zalozyc z podlaczeniem z dolu i dorobic kawalek instalacji z alupex. Chciałbym sie dowiedzec czy moge rurki przedłożyć do dolu i potem do gory czy moze zakluci to obieg wody. Czy musze ciac indtalacje i od nowa lutowac choc nie chcialbym tego robic bo na wiosne bede ocieplal pokój i bede rozbieral calA instalacje. Prosze pomóżcie bo juz nie wytrzymam kolejnej zimy w zimnie...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jakie ogrzewanie ? Liczba postów: 801 Grupa: Robimy inst... Do ogrzewania jednym z dobrych rozwiązań są pompy ciepła powietrze-powietrze przystosowane do pracy w niskich temperaturach z wysoką wydajnością można o nich pr...
  • Ogrzewanie w domu Liczba postów: 365 Grupa: Robimy inst... Każdy z nas marzy o odpowiednio ogrzanym domu w okresie jesienno-zimowym. Gwarancją idealnej inwestycji jest dobrze wykonany projekt ogrzewania i dobór parametr...
  • Strona internetowa Liczba postów: 8 Grupa: Robimy inst... W internecie można znaleźć wiele ciekawych stron z różnymi treściami. Ja również często przeglądam rozmaite portale. Do moich ulubionych mogę jednak zaliczyć te...
  • Praca dla hydraulików BELGIA Liczba postów: 3 Grupa: Robimy inst... Poszukujemy doświadczonych hydraulików do pracy na terenie BELGII. Więcej informacji pod nr telefonu: 501 935 159
  • Klimatyzacja w lokalu usługowym Liczba postów: 3 Grupa: Robimy inst... https://dobraklima.com Zapaszmy po klimatyzacje

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19723 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 101

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >