jaką lodówkę wybrać?

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

26 czerwca 2012, 16:21

Zgadzam sie: good 0 bad

Mi wizualnie (poza lodówkami dwudrzwiowymi, na które mnie nie stać)podobają się lodówki INDESITa, osobiście od paru miesięcy korzystam z tej: http://www.avans.pl/indesit-lodowka-indesit-nbaa-13-v-nx,id- 748, z tego co widzę teraz jest w promocji. W środku jest półeczka na butelki co jest bardzo komfortowe.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 lipca 2012, 19:46

no to jest jakiś pomysł, żeby wybierać sprzęt do domu pod względem wizualnym, a ta z avansu tez mi się podoba i najważniejsze, że nie jest za droga.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lipca 2012, 21:31

Na duże potrzeby, dla dużej rodziny najlepsza będzie chyba lodówka side by side... Tylko, że to już spory wydatek. Ale jak się ma już ok 3 tys to można wybrać coś fajnego. LGma nawet jeszcze tańszą. http://www.mixmedia.pl/lg-lodowka-lg-gr-b207flqa,id-16864

Ten post był edytowany przez wisnia78 dnia: 12 lipca 2012, 21:32
Zgłoś | Cytuj | Link

13 marca 2013, 22:45

Zajrzyjcie sobie tutaj http://www.kuchnie.apartamenty.pl/
Mysle ze spokojnie znajdziecie podopowiedz co wybrac.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 kwietnia 2013, 21:57

Podoba mi się lodówka sbs od LG GS9167AEJZ na ponad 600 l pojemności. Zarówno w chłodziarce jak i zamrażarce jest sporo półek, więc z rozplanowaniem nie ma problemu, no i ma minibarek, który bardzo podoba się mojemu mężowi :-)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 kwietnia 2013, 12:03

A mi się bardzo podobają lodówki Whirlpoola z 6-tym zmysłem, szczególnie te No-frost fresh control, dzięki odpowiedniej wilgoci jedzenie nie wysycha, ale tez nie ma szronu. Idealna dla osób,które cenią sobie świeżość.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 października 2013, 18:31

przede wszystkim żarówka musi być energooszczędna :D a potem można sobie wybierać, mi się wydaję, że przy nie dużej rodzinie w zupełności wystarczy lodówka z niewielkim, górnym zamrażalnikiem, jeśli ktoś nie wie na jaki model się zdecydować to tutaj jest trochę o zaletach i wadach różnych rodzajów http://www.morele.net/wiadomosc/jak-wybrac-lo dowke/296/

Zgłoś | Cytuj | Link

18 października 2013, 21:03

Zdecydowanie wolę zamrażalnik dolny. Mam dwukolorową lodówkę LG z szufladami, wszystko ładnie się mieści, jest dużo wygodniej.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 października 2013, 15:22

Górny zamrażalnik był kiedyś koszmarem, trzeba było przekopać wszystko aby odpowiedni produkt znaleźć, a teraz w swojej LG wysuwam szufladkę i mam wszystko ładnie poukładane i zamrożone głeboko

Zgłoś | Cytuj | Link

22 października 2013, 10:13

Ja ostatnio miałem podobny problem, ale poszlismy w stronę mniej znanej firmy - Haiera. Kupiliśmy model AFD626TF i po pół roku plus minus jesterm bardzo z niej zadowolony, super sprzęt i bardzo dobra alternatywa dla Boscha, Whirpoola czy innych większych firm :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 184 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 15 Grupa: Sprzęt AGD... Coraz więcej osób decyduje się na klimatyzację nie tylko latem, ale również do dogrzewania pomieszczeń w chłodniejsze dni. Nowoczesna klimatyzacja ma wiele funk...
  • Prototyp obudowy elektronicznej Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Proces jest prostszy niż się wydaje. Wrzucasz plik, dostajesz wycenę zazwyczaj tego samego albo następnego dnia, akceptujesz i po kilku dniach masz gotową część...
  • Sprzęt AGD Liczba postów: 186 Grupa: Sprzęt AGD... Ze swojej strony mogę Wam polecić usługi, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie firmy z Krakowa lub okolic, która oferuje kompl...
  • Jakie głośniki Liczba postów: 29 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli ktoś pyta jakie głośniki wybrać, to zawsze odpowiadam, że wszystko zależy od potrzeb, bo inne będą do mieszkania, inne na działkę czy imprezy. Wśród tańsz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 444

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */