jaką lodówkę wybrać?

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

23 października 2013, 20:41

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik Gość: jemiołuszek napisał: A mi się bardzo podobają lodówki Whirlpoola z 6-tym
zmysłem, szczególnie te No-frost fresh control, dzięki
odpowiedniej wilgoci jedzenie nie wysycha, ale tez nie ma
szronu. Idealna dla osób,które cenią sobie świeżość.

Mnie też zaciekawiła ta funkcja w lodówce Whirlpoola. Myślę, że to fajne rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 października 2013, 18:49

Wszystko jest świetnie jeśli chodzi o sprzęt kiedy jest się w sklepie wszyscy wszystko przedstawiają idealnie, dla nas. potem człowiek kupuje takie dodatki często za 100-200 zł do ceny, a potem nigdy z tego nie korzysta. Osobiście zamawiałem sporo sprzętu do domu, jeśli chodzi o lodówkę wybraliśmy http://www.rtvagd.sklep.pl/aeg/scs51800f0_460 52.php5 jedyne co mnie tak naprawdę intersuje to klasa energetyczna i ile mogę rzeczywiście zaoszczędzić. Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 stycznia 2014, 11:16

też szukałabym w max markowych sklepach...

Zgłoś | Cytuj | Link

24 stycznia 2014, 10:02

A czy z tych nieco tańszych lodówek znajdzie się coś na przyzwoitym poziomie? Czy raczej nie ma co na to liczyć?

Zgłoś | Cytuj | Link

26 stycznia 2014, 21:38

dobry poradnik nie jest zły, a wiadomo, ze lodówkę wybiera się na lata, a nie jeden sezon, ja poelcam ten artykuł: http://www.morele.net/wiadomosc/jak-wybrac-lodowke/296/ wybralam dzięki niej lodówkę whirpoola i jestem zadowolona

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 lutego 2014, 14:40

wydaje mi się że amica ma teraz dobre lodówki

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lutego 2014, 14:56

Przy wyborze lodówki jest ważne nie jakie ktoś ma dzisiaj chłodziarki tylko jak taka lodóweczka będzie chodzić za 5 - 6 lat. Większość serwisów ci przyzna że nieważne czy wydasz na markową lodówkę podobnej wielkości 1500 czy 5000 zł to po okresie 5 lat coś jej może wysiąść. Obecnie chyba tylko LG daje 10 lat gwarancji na kompresor co z perspektywy czasu jest chyba najbardziej ekonomiczne. Suma sumarum markowych sklepów internetowych z sprzętem AGD jest kilka w Polce i osobiście kupowałem w http://www.electro.pl/Lodowki,101.html i nie miałem na szczęście żadnych problemów.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lutego 2014, 20:38

Mi w wyborze pomogła strona http://asystentzakupowy.pl/ tam bez problemu można odpowiedzieć na pytania, które ułatwią nam sprecyzowanie czego potrzebujemy w naszych urządzeniach i dostajemy konkretne propozycje.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 maja 2014, 23:20

Bardzo duży wybór jest w LG, takich do 2000 zł, pojemne z dolnym zamrażalnikiem.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 czerwca 2014, 12:32

sporo przydatnych informacji o lodówkach można znaleźć na stronie niezawodnelodowki.pl, teraz jest jakaś promocja że do wybranych modeli dodają fajny smartphone

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 184 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 15 Grupa: Sprzęt AGD... Coraz więcej osób decyduje się na klimatyzację nie tylko latem, ale również do dogrzewania pomieszczeń w chłodniejsze dni. Nowoczesna klimatyzacja ma wiele funk...
  • Prototyp obudowy elektronicznej Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Proces jest prostszy niż się wydaje. Wrzucasz plik, dostajesz wycenę zazwyczaj tego samego albo następnego dnia, akceptujesz i po kilku dniach masz gotową część...
  • Sprzęt AGD Liczba postów: 186 Grupa: Sprzęt AGD... Ze swojej strony mogę Wam polecić usługi, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie firmy z Krakowa lub okolic, która oferuje kompl...
  • Jakie głośniki Liczba postów: 29 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli ktoś pyta jakie głośniki wybrać, to zawsze odpowiadam, że wszystko zależy od potrzeb, bo inne będą do mieszkania, inne na działkę czy imprezy. Wśród tańsz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 199

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */