offline panstarosta majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline salem doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline panstarosta majster
|
A taki LCD LG
http://www.electro.pl/produkt-LG_TV_LCD_LG_37LH3000_28gwaran
cja_LG_Polska_29_28wysylka_od_29_zl_29-105907,3.html Ci się
podoba? Cenowo wypada świetnie. LCD 37 cali, FullHD,
mniejsze zużycie energii... |
|
| |
offline white majster
|
przyznam, że całkiem niezły telewizor wybrałaś. Może
jeśli spełnia Twoje oczekiwania warto byłoby go kupić,
no i cena też niczego sobie. Ale możesz też poszukać w
innymi miejscu, żeby nie przepłacać. np. widziałam, że
dokładnie taki sam TV na magicznaplaneta.pl jest jakieś
200 zł tańszy. |
|
| |
offline salem doświadczony
|
hm, ten LG z electro prezentuje się bardziej niż
przyzwoicie. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline boris praktykant
|
Witajcie. Chciałbym wymienić stary telewizor na model LED. Markę i model wybrałem, ale mam problem z rozmiarem. Jaki rozmiar telewizora kupić do 20 metrowego pokoju? |
|
| |
offline MORDIMER inżynier
|
|
|
| |
offline Emilek43 fachowiec
|
Szukając dobrego telewizora dla siebie to w mojej opinii zdecydowanie warto będzie sprawdzić producenta Manta u którego znajdziecie sporo propozycji, jeśli chodzi o telewizory z systemem smarttv i jednocześnie andoridem. Warto przejrzeć możliwości i jestem przekonany, że zakupy będą zdecydowanie udane aby wieczory filmowe były jak najbardziej udane. |
|
| |
offline Michal1980 kierownik
|
|
|
| |
Gość: Isacphymn praktykant |
ingerebibl12gooxs222 |
|
|
jaki telewizor na ściane do sypialni?
«
Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV
Ostatnio na forum
- Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 87 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
- Działanie oczyszczaczy powietrza Liczba postów: 5 Grupa: Sprzęt AGD... Dzień dobry, kto się zna na takich urządzeniach? Wybór modeli jest ogromny, podobnie jak rozstrzał cenowy. Porównuję teraz różne specyfikacje i jedna rzecz rzuc...
- Jaka drabina? Liczba postów: 13 Grupa: Sprzęt AGD... Dobra drabina to podstawa bezpiecznej pracy na wysokości. ARAD oferuje drabiny magazynowe, kotwione i szalunkowe, wszystkie z certyfikatami bezpieczeństwa. Idea...
- Klimatyzacja Liczba postów: 9 Grupa: Sprzęt AGD... Ostatnio szukałem narzędzi do układu chłodzenia i klimatyzacji, natrafiłem na https://www.jonnesway.pl/kategoria/narze dzia-specjalistyczne/uklad-chlodzenia-i- kl...
- Jak odpowiednio przechowywać wino? Liczba postów: 51 Grupa: Sprzęt AGD... Ciekawym pomysłem jest też tworzenie mini kolekcji, na przykład trzech butelek z jednego regionu albo kilku różnych szczepów do porównania podczas domowej degus...