jakie grzejniki

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 25 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  17 18 19 20 21  ▸  ▸▸

13 lutego 2012, 15:06

Zgadzam sie: good 0 bad

Ej no nie tylko, wyciągajmy nieco pozytywniejsze rzeczy a nie tam od razu lenistwo ;) Spójrzcie jakie to ekologiczne, zero papieru tylko i wyłącznie wersja elektroniczna ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 lutego 2012, 17:10

oj tam oj tam ...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 maja 2013, 12:34

Ja polecam po prostu Purmo - w zasadzie w większości testów wskazywane jako najsolidniejsze, a w E-inclusive sprzedawane w dobrej promocji. Jeśli interesują was parametry to kliknijcie niżej. U nas wiszą 3 lata - na razie obyło się bez problemów.

http://e-inclusive.pl/grzejniki/grzejniki-plytowe-typu-v/103 1-grzejniki-purmo-rettig-heating-v-22-600x1200-31101000.html

Zgłoś | Cytuj | Link

28 maja 2013, 12:36

a co myślicie o czymś takim, jak grzejniki stylowe? podobaja się wam takie bardziej fikuśne formy?

Zgłoś | Cytuj | Link

10 czerwca 2013, 11:41

Zamiast grzejników ja bym polecał kotły do ogrzewania mieszkania. Dobrym wyborem byłby tutaj chociażby piece elektromet

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 marca 2014, 20:32

Użytkownik druzylla napisał: a co myślicie o czymś takim, jak grzejniki stylowe? podobaja się wam
takie bardziej fikuśne formy?

Witam, takie fikuśne formy są ekstra. Mamy w domu grzejniki VASCO - one fajnie łączą styl ze zwykłą funkcja grzania.

Ten post był edytowany przez adamju dnia: 27 marca 2014, 20:34
Zgłoś | Cytuj | Link

29 kwietnia 2014, 10:35

Tutaj masz w skrócie napisane o grzejnikach https://www.maxkuchnie.pl/artykuly/jak-wybrac -grzejnik-do-kuchni-637.html jak widać jest parę rodzajów, jak bym i tak doradziła się fachowca ;) bo rzeczywiście trzeba zmienić jak są takie problemy, w ogóle nie dają oszczędności

Zgłoś | Cytuj | Link

29 kwietnia 2014, 16:31

a co powiecie na temat grzejników w podłodze zamiast na ścianach? osobiście przypadły mi do gustu jeżeli chodzi o łazienki i kuchnie. zafundowałem sobie takie jakieś 2 lata temu i tutaj polecić mogę kan therm

Zgłoś | Cytuj | Link

5 czerwca 2014, 12:46

Ostatnio po kolejnym remocie, zdecydowaliśmy się na montaz grzejników stalowych , firma u której zamawialiśmy grzejniki http://www.komarpol.pl/ poinformowała,ze tak naprawde sa one najbardziej popularne. Nie zalezało nam na czymś bardzo drogim , ale trwałym i skutecznym.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 czerwca 2014, 19:23

A co powiecie na temat firmy Kermi ? Od wielu osób słyszałam bardzo pozytywne komentarze.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 25 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  17 18 19 20 21  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Observatory of Shifting Energies Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Das Observatory of Shifting Energies ist ein Ort, an dem Dynamik und Wissenschaft unmittelbar erfahrbar werden. Bereits beim Betreten entsteht der Eindruck eine...
  • Laboratory of Moving Shadows Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Laboratory of Moving Shadows est un espace où les ombres se déplacent et se transforment en réponse aux déplacements des visiteurs. L’expérience est souvent déc...
  • Castle of Temporal Memory Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Castle of Temporal Memory to przestrzeń, w której wizualizacje pamięci i przeszłych wydarzeń zmieniają się w zależności od ruchu odwiedzających. Wielu użytkowni...
  • Park of Holographic Tales Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Park of Holographic Tales je prostor, kjer se zgodbe holografsko projicirajo in premikajo v skladu z gibanjem obiskovalcev. Obiskovalci pogosto opisujejo izkušn...
  • Palace of Temporal Bridges Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Palace of Temporal Bridges je prostor, kjer mostovi vizualno prikazujejo tokove časa, ki se odzivajo na gibanje obiskovalcev. Izkušnja je pogosto opisovana kot....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20466 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 251

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >