jakie ogrzewanie na gaz czy olej opałowy?

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 28 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  17 18 19 20 21  ▸  ▸▸

8 marca 2016, 15:13

Zgadzam sie: good 0 bad

Olej opałowy należy do najdroższych opcji, jeżeli chodzi o koszty ogrzewania.
Nie wiem z czego to Twoje zadowolenie wynika...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 marca 2016, 09:54

Może w takim razie przedstaw koszty,ile wyniosło Cię ogrzewanie olejem opałowym i wtedy każdy na forum wyrobi sobie zdanie na ten temat. Raz jeszcze zapraszam na Elando.pl gdzie pomożemy i doradzimy podczas wyboru odpowiedniego systemu grzewczego oraz kotła.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 marca 2016, 16:34

porównanie kosztów ogrzewania sprawdzicie tutaj

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2016, 15:43

koszt pompy ciepła jest duży, ja dlatego grzeje się ekogroszkiem, bo okazuje się ostatecznie najbardziej opłacalny, można go tanio kupić m.in. u http://www.htmbielawski.pl/opal/

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lipca 2016, 09:54

Generalnie jakieś mega tanie ogrzewanie domu to mit, ale można wybrać rozwiązania, jak proonuje chociażby http://www.ekosunkoszalin.pl/ i po prostu nie tracić kasy. Ważna tez jest ekologia, zwłaszcza w domach pasywnych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lipca 2016, 10:43

Jedno i drugie ma sens tylko wtedy, jak jest zrobiona porządna izolacja. Ja zrobiłe rok temu taką z materiałów isovera: http://www.isover.pl/ robiła mi zaprzyjaźniona firma i rachunki za ogrzewanie są dużo mniejsze. Dom 120 metrów, ogrzewanie gazowe.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2016, 12:08

Ja korzystam w domu z ogrzewania gazowego i jestem z tego rozwiązania bardzo zadowolona. Ogrzewanie w ten sposób nie jest tak czasochłonne jak innymi metodami. Ale decydując się na to, warto znaleźć firmę, w której kupi się gaz w korzystnych cenach. Ja od lat korzystam z www.gal-gaz.pl. Gaz stamtąd jest bardzo wydajny. Widać, że firma ta sprzedaje wysokiej jakości gaz opałowy.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 sierpnia 2016, 15:18

Znamy tych "zadowolonych" klientów, szczególnie kiedy polecają swoje firmy!

Zgłoś | Cytuj | Link

17 sierpnia 2016, 14:12

Użytkownik Gość: mwwt napisał: Bardzo ekonomicznym sposobem na ogrzewanie jest ciepło
sieciowe. Ja mam od http://www.termika.pgnig.pl/ i sprawdza
się świetnie.

Może starczy tej reklamy... Jest nudna i nic nie wnosi do tematu.
Ciekawe ilu jest takich szczęśliwców, którzy mogą w domku jednorodzinnym korzystać z tego "dobrodziejstwa"?

Zgłoś | Cytuj | Link

6 września 2016, 14:31

Mając tylko taki wybór, to z dwojga złego zdecydowanie ogrzewanie gazowe, bo ceny oleju opałowego są po prostu zawrotnie wysokie.

www.Kotly-Oksana.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 28 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  17 18 19 20 21  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Observatory of Shifting Energies Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Das Observatory of Shifting Energies ist ein Ort, an dem Dynamik und Wissenschaft unmittelbar erfahrbar werden. Bereits beim Betreten entsteht der Eindruck eine...
  • Laboratory of Moving Shadows Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Laboratory of Moving Shadows est un espace où les ombres se déplacent et se transforment en réponse aux déplacements des visiteurs. L’expérience est souvent déc...
  • Castle of Temporal Memory Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Castle of Temporal Memory to przestrzeń, w której wizualizacje pamięci i przeszłych wydarzeń zmieniają się w zależności od ruchu odwiedzających. Wielu użytkowni...
  • Park of Holographic Tales Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Park of Holographic Tales je prostor, kjer se zgodbe holografsko projicirajo in premikajo v skladu z gibanjem obiskovalcev. Obiskovalci pogosto opisujejo izkušn...
  • Palace of Temporal Bridges Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Palace of Temporal Bridges je prostor, kjer mostovi vizualno prikazujejo tokove časa, ki se odzivajo na gibanje obiskovalcev. Izkušnja je pogosto opisovana kot....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 178

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >