remont w kuchni?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

23 lipca 2015, 11:50

Zgadzam sie: good 0 bad

Każdy remont to bałagan, ale cóż... czasem trzeba przecierpieć, aby móc cieszyć się stylowym wnętrzem. Do uzupełnienia wnętrza domowej kuchni lub jadalni polecam nasze produkty.

http://www.getinmeble.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 listopada 2015, 05:19

Dlatego warto jest zatrudnić profesjonalną ekipę remontową, która zajmie sie takim remontem. Zazwyczaj mają one w zwyczaju najnormalniej w świecie posprzątać po swojej robocie, ale wiadomo, że trzeba to później jeszcze po swojemu ogarnać..

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 listopada 2015, 05:40

Profesjonalna ekipa remontowa to zawsze jakiś pomysł. Ja to lubię się bawić sam w takie rzeczy, ale przyznaję, ze pomoc czasami się przydaje. Dzięki współpracy z jedną, znalazłem kiedyś dobrego producenta narzędzi budowlanych i teraz sam sobie remontuję większość pomieszczeń.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 grudnia 2015, 00:04

ja robiłam remnot kuchni, wszystko wymieniałam. meble miałam z Kuchnie Molto - dobre wykonanie no i przynajmniej widziałam na wizualizacjach jak to będzie wyglądać! jestem zadowolona z wykonania!

Zgłoś | Cytuj | Link

4 grudnia 2015, 10:23

Remont w swojej kuchni zacząłabym od dokladnego zaplanowania kolorystyki i doboru farb. Ja wlasnie zastanawiam sie nad zmiana u siebie i znalazlem farbe Eco13 marki Ecorson. Czy ktoś ma z nią jakieś doświadczenia?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 grudnia 2015, 12:57

Najpierw musimy wiedzieć w jakim stylu urządzimy swoją "nową" kuchnię,a dopiero potem zabrać się za remont,przy czym faktycznie wybór dobrej i sprawdzonej ekipy remontowej ma moim zdaniem duże znaczenie.

www.HaDwao.net

Zgłoś | Cytuj | Link

22 grudnia 2015, 16:47

u nas na szczęście już dawno po remoncie, ekipa szybko się uwinęła:) w kuchni mamy teraz meble z firmy www.siemieniako.pl, która wcześniej robiła u nas szafy w pokojach, więc firma już sprawdzona. Mają fajne pomysły na to żeby kuchnia była jak najbardziej funkcjonalna, czyli odpowiednia wysokość i szerokość blatu czy odpowiednie ustawienie zlewu żeby nie trzeba było się bezsensu motać po kuchni w trakcie gotowania.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 grudnia 2015, 20:00

Jeśli chodzi o sam remont i meble, które mają wystarczyć na lata to wydaje mi się, że trzeba zainwestować i nie ma co oszczędzać. Zobacz sobie między innymi ofertę ze sklepu http://www.kuchniewarszawa.com.pl/oferta/eksk luzywne-meble-kuchenne/. Znają się na tym, mogą pomóc nie tylko w wykonaniu, ale przede wszystkim projekcie i aranżacji. Warto zaufać, ale ostateczna decyzja i tak zależy od Ciebie.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 stycznia 2016, 18:44

Planujemy z mężem remont kuchni i wiemy czego oczekujemy po zakończeniu. Efekt ma być nie typowy i niestandardowy. Z wyborem mebli nie mieliśmy problemóe ale z płytkami trochę nam sie zeszło. Brat podpowiedział mam aby zajrzeć do Kolorów Maroka, to co zobaczyliśmy zakończyło nasze poszukiwania, wybraliśmy iście marokańskie wzory cementowych płytek.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 stycznia 2016, 20:08

W pierwszym poście bardzo fajne rozwiązania. Nawet ja skorzystam

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pomysł na wakacje Liczba postów: 717 Grupa: Ciekawe pom... Kompleksowe przygotowania do sezonu żeglarskiego obejmują nie tylko prace przy kadłubie, ale przede wszystkim dokładny przegląd takielunku i instalacji pokładow...
  • Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 319 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
  • Mieszkanie Liczba postów: 60 Grupa: Ciekawe pom... Koncepcja miasta 15-minutowego, czyli takiego gdzie wszystko masz w zasięgu pięciu minut piechotą, zyskuje popularność również w Polsce. Nowe osiedla coraz częś...
  • Dodatki do domu jako prezent ślubny? Liczba postów: 39 Grupa: Ciekawe pom... Słuchajcie, wczoraj miałam okazję rozmawiać z koleżanką, która właśnie planuje swój ślub. Mówiła mi, że szuka inspiracji na zaproszenia i ogólnie na całą papete...
  • Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 33 Grupa: Ciekawe pom... I recently tried Chicken Road Uzbekistan and found it quite entertaining. The gameplay is simple but keeps you engaged, especially with the rising multiplier fe...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 174

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */