offline manieczka praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline lukas doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: doraa praktykant |
|
|
| |
offline manieczka praktykant
|
|
|
| |
Gość: pileczka praktykant |
suszarka jest bardzo praktycznym urządzeniem, kupiłabym na twoim miejscu, jednak radziłabym poczytać http://www.morele.net/wiadomosc/suszarka-do-u bran-jak-wybrac/911/ |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline piotr34 praktykant
|
|
|
| |
offline madejski fachowiec
|
|
|
| |
Gość: bartek1224 praktykant |
|
|
| |
offline master doświadczony
|
Dokładnie, według mnie suszarka to dobry pomysł ale oczywiście można się bez tego obejść. Według mnie ułatwia to bardzo życie bo jak się pierze to zaraz się wysuszy, potem wyprasuje jeśli to konieczne i do szafy i spokój. A suszenie na sznurkach wymaga więcej czasu zwłaszcza jesienią i zimą. Gdybym się decydował na takie urządzenie to brałbym pod uwagę coś z electroluxa. |
|
| |
offline adiadi kierownik
|
Ja mam zwykłą suszarkę do prania, którą kupiłem ze strony https://www.obi.pl/pranie-i-suszenie/suszarki -do-ubran/c/1480 Nie mam miejsca na mechaniczną suszarkę w łazience, ale uważam, ze taka też się sprawdza. Zimą stawiam ją bliżej kaloryfera, żeby ubrania szybciej wyschły. |
| Ten post był edytowany przez adiadi dnia: 13 lutego 2017, 22:59 | |
|
|
suszarka do ubrań
«
Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV
Ostatnio na forum
- Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 125 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
- Sprzęt AGD Liczba postów: 185 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli mówimy o zmywarce, to nabłyszczacz często jest pomijany, a też ma znaczenie, dlatego zostawiam link: Ekologiczny nabłyszczacz do zmywarki i ciekawa jestem...
- Klimatyzacja Liczba postów: 12 Grupa: Sprzęt AGD... Nie wiem, czy ktoś już o tym wspominał, ale split to nadal najczęściej polecany typ klimatyzacji do mieszkań i mniejszych domów. Cena, montaż i użytkowanie są p...
- Taboret gazowy do lokalu gastronomicznego Liczba postów: 12 Grupa: Sprzęt AGD... Dobra organizacja magazynowania żywności zaczyna się od sprzętu, jakim są szafy chłodnicze Przechowywanie w odpowiednich warunkach to klucz do zachowania jakośc...
- Działanie oczyszczaczy powietrza Liczba postów: 5 Grupa: Sprzęt AGD... Dzień dobry, kto się zna na takich urządzeniach? Wybór modeli jest ogromny, podobnie jak rozstrzał cenowy. Porównuję teraz różne specyfikacje i jedna rzecz rzuc...