Co na monotonne wnętrze?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

23 lipca 2015, 11:49

Zgadzam sie: good 0 bad

Patrzę na nasz pokój gościnny i coś mi nie gra. Co by tu zmienić? Siadam do kompa i znalazłam jakie śliczne ozdobne grzejniki i nawet kolorowe
http://iterma.pl/FIGIL-V/1/374/ Teraz tylko zostaje przekonać męża.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 sierpnia 2015, 13:40

Czasem niewiele potrzeba do tego aby zmienić swoje wnętrze i pozbyć się monotonii,tutaj np polecam żaluzje lub rolety okienne,które znakomicie się sprawdzą,zapewnia prywatność,komfort oraz będą stanowić fajną ozdobę.

www.Vitre.net.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 września 2015, 10:42

uroku może dodać wyrazisty dywan. Jeśli ściany są pomalowane w jednolitym kolorze to dywan w ciekawe wzory może fajnie ożywić wnętrze.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 września 2015, 13:56

Może tu pomoże zamontowanie grzejnika dekoracyjnego. Mi bardzo podobają się grzejniki które są kolorowe i na prawdę przypominają coś efektownego. Moja propozycja jeśli chodzi o łazienkę jest taka http://kaldekor.pl/grzejnik-caja

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 21:07
Zgłoś | Cytuj | Link

14 września 2015, 10:56

Jest masa sposobów na ożywienie wnętrz:-) Zależy to od twojej wyobraźni. Na przykład kolorowe poduszki - soczyste barwy (fuksja, limonka, turkus, pomarańcz) zestawiaj z meblami w neutralnych, spokojnych tonacjach. Na sofie o żywym kolorze super prezentują się białe poduchy. Przestrzeń na ścianach możesz zagospodarować kolorowymi abstrakcjami, kolorowymi plakatami lub fototapetami. Efektowne kolorowe szkło, porcelana, przedmioty codziennego użytku w nietypowych kształtach możesz wykorzystać jako dekoracje. Pomyśl o kolorowych lampach, zarówno wiszących, jak i stojących:-)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 września 2015, 13:11

Jeżeli skutecznie chcemy upiększyć swoje wnętrze,a nie mamy na to pomysłu,to być może nasza strona www.Domartstyl.eu Was zainspiruje,zapraszamy i służymy swoją pomocą:)

Zgłoś | Cytuj | Link

8 października 2015, 11:44

http://www.kurpas.com.pl - Polecam wam. Jak dla mnie świetna firma.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 października 2015, 12:14

Charakteru z pewnością dodadzą ciekawe efekty farb lub tynków dekoracyjnych, Wiem co mówie, bo zastosowalem je własnie u siebie sypialni:) na rynku jest duzy wybor, ale ja polecam te co mam u siebie - od firmy Ecorson. Sprawdzone i naprawde pieknie wygladajace na scianie:)

Zgłoś | Cytuj | Link

14 października 2015, 12:26

Polecam ciekawy artykuł o aranżacji wnętrza [url]http://www.budnet.pl/Nowoczesna_architektura_wnetrz,Ara nzacje_wnetrz,132538-czytaj.html#read

Zgłoś | Cytuj | Link

14 października 2015, 16:20

Użytkownik lukas napisał: Charakteru z pewnością dodadzą ciekawe efekty farb lub
tynków dekoracyjnych, Wiem co mówie, bo zastosowalem je
własnie u siebie sypialni:) na rynku jest duzy wybor, ale
ja polecam te co mam u siebie - od firmy Ecorson. Sprawdzone
i naprawde pieknie wygladajace na scianie:)

O jakich efektach piszesz?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jak ułatwić sobie sprzątanie Liczba postów: 94 Grupa: Ciekawe pom... Jeśli poszukujecie specjalistów zajmujących się sprzątaniem, ozonowaniem i dezynfekcją pomieszczeń magazynowych, biurowych oraz mieszkalnych to polecam współpra...
  • Zakładanie firmy Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Planowanie efektywnej rekrutacji to kluczowy element w rozwijaniu każdej firmy. Profesjonalne podejście do poszukiwania talentów może znacząco zwiększyć szanse....
  • Zastanawiam się nad zamówieniem mebli na wymiar Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Przy wyborze firmy do mebli na wymiar kluczowe jest dokładne sprawdzenie opinii i portfolio, doświadczenia na rynku oraz referencji od poprzednich klientów, a t...
  • Gładzie robić czy nie? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Kwestia gustu grunt napewno. Co do gładzi, kto co chce, może mąż chce lustro na ścianie. To już indywidualna sprawa, moja żona chce Tynki CW. Bez gładzi, chce ś...
  • Wyposażenie kuchni Liczba postów: 501 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/kotly-gastronomic zne , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Ga...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20483 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 170

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >