Co wybrać naroznik czy sofę?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

21 grudnia 2011, 13:35

Zgadzam sie: good 0 bad

Chyba nie będę bardziej oryginalna kiedy powiem że również mam szał za narożnikami, uważam że bardziej praktycznego mebla się nie kupi w dzień posadzi się dużo gości w nocy duuużo miejsca :) Stylowe, eleganckie i wygodę, a przecież w życiu o wygodę właśnie się rozchodzi :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 grudnia 2011, 17:38

Gocha chyba najlepiej ze skóry

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 stycznia 2012, 12:36

No to jest nas już dwoje:) Ale pisze tak dlatego,ze miałem okazję siedzieć i wypoczywać zarówno na narożniku jak i na sofie i zdecydowanie lepiej sprawdził się narożnik.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2012, 14:23

Ja w ostatnim czasie robię zakupy tylko w internecie..Uważam, że nie ma wygodniejszej formy robienia zakupów. Ja swoją kanapę kupiłam w sklepie internetowym www.extrapunkt.pl i jestem bardzo zadowolony

Zgłoś | Cytuj | Link

31 marca 2012, 08:33

mam ten sam dylemat - chciałbym naroznik (wieksza wygoda?), ale sasiedzi w domku obok (jak nasz) maja dwie kanapy i wygląda to dobrze... o wiele lżej mam wrażenie niż jeden duzy mebel...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 czerwca 2012, 13:34

Wybrałbym narożnik, jest praktyczniejszy, a estetyka to kwestia gustu :)

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lipca 2012, 20:18

Bierz narożnik, obojętnie jaki !

Ja z żoną urzadzałem się 2 lata temu, kupiliśmy kanapę 3-os. i 2 fotele i co ? Teraz wygodnie mogę leżeć tylko ja, albo tylko żona. Na narożniku wyłożyłyby się 2 osoby ...

Zgłoś | Cytuj | Link

13 lutego 2013, 15:40

zdecydowanie sofę! narożniki są okropne..

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lutego 2013, 16:14

Nie mogę się zgodzić,dobry skórzany narożnik także znakomicie spełnia swoją funkcję i sprawdzi się na całej długości ściany jeżeli mamy idealny wymiar. Nie należy go tak od razu skreślać.

www.HityCenowe24.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

14 marca 2013, 10:18

My właśnie też stanęliśmy przed takim wyborem. Zdecydowaliśmy się na narożnik, ale pojawił się następny problem. Skóra, czy tkanina? Niby skóra ładnie wygląda i jest elegancja, ale obawiam się jej latem, kiedy siedząc w krótkich spodenkach, spódnicy, czy bluzkach z odsłoniętymi rękami można się "przykleić" - mało komfortowe :/ Proszę o rady osoby, które mają doświadczenie z jednym i drugim materiałem.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pomysł na wakacje Liczba postów: 717 Grupa: Ciekawe pom... Kompleksowe przygotowania do sezonu żeglarskiego obejmują nie tylko prace przy kadłubie, ale przede wszystkim dokładny przegląd takielunku i instalacji pokładow...
  • Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 319 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
  • Mieszkanie Liczba postów: 60 Grupa: Ciekawe pom... Koncepcja miasta 15-minutowego, czyli takiego gdzie wszystko masz w zasięgu pięciu minut piechotą, zyskuje popularność również w Polsce. Nowe osiedla coraz częś...
  • Dodatki do domu jako prezent ślubny? Liczba postów: 39 Grupa: Ciekawe pom... Słuchajcie, wczoraj miałam okazję rozmawiać z koleżanką, która właśnie planuje swój ślub. Mówiła mi, że szuka inspiracji na zaproszenia i ogólnie na całą papete...
  • Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 33 Grupa: Ciekawe pom... I recently tried Chicken Road Uzbekistan and found it quite entertaining. The gameplay is simple but keeps you engaged, especially with the rising multiplier fe...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 204

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */