Co ze ściekami

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

25 sierpnia 2010, 11:42

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam,
Mam pewien problem, otóż właśnie postawiłem sobie domek letniskowy, do którego będziemy wyjeżdżać na weekendy jest on na mazurach, problem mam taki iż nie wiem co zrobić ze ściekami :( Co byście mi poradzili? Ja już sam nie wiem jakie rozwiązanie będzie najlepsze

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 września 2010, 14:00

Zgadzam sie: good 0 bad

a pytanie, czy jest tam założona instalacja, czy chociaż masz taki zamiar, można podłączyć?
Moze TOY TOY? ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wybór pieca na pellet- bardzo proszę o pomoc ! ! ! Liczba postów: 26 Grupa: Robimy inst... Wybór opału na cały sezon grzewczy to poważna decyzja, wymagająca dobrze przemyślanego podejścia. Coraz częściej wybieranym rozwiązaniem jest pellet drzewny – c...
  • jakie ogrzewanie ? Liczba postów: 813 Grupa: Robimy inst... Jeśli szukasz miejsca w którym znajdziesz szeroki wybór elementów instalacji hydraulicznych, sanitarnych, techniki grzewczej, a także wyposażenia łazienek to ko...
  • Praca dla hydraulików BELGIA Liczba postów: 10 Grupa: Robimy inst... Poszukujemy doświadczonych hydraulików do pracy na terenie BELGII. Więcej informacji pod nr telefonu: 501 935 159
  • Jaki wybrać kocioł? Liczba postów: 41 Grupa: Robimy inst... Według mnie warto krozystać z usług specjalistów w danej branży, aby nie marnować swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem ekologicznego....
  • Ogrzewanie w domu Liczba postów: 374 Grupa: Robimy inst... Co sądzicie o grzejnikach olejowych? Firma Elpe https://elpe.pl/sklep/kategoria-produktu /grzejnik-olejowy-elektryczny/ oferuje grzejniki olejowe elektryczne i z...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20214 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 286

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >