Gość: daria9 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Wester praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Weart praktykant |
|
|
| |
Gość: plusak praktykant |
Kupując mieszkanie powinniśmy kierować się przede wszystkim lokalizacją i infrastrukturą wokół. Wydaje mi sie, ze wazne jest też, aby był dobry dojazd do centrum miejscowości, albo do pracy. Ja dodatkowo kierowałem się tym, zeby mieszkanie było nowe, od dewelopera. Chciałem wejść i od razu mieszkać, a nie robić remont jeszcze. |
|
| |
Gość: rodowita praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Gaga praktykant |
|
|
| |
Gość: Egtar praktykant |
|
|
|
Czym kierujemy się kupując mieszkanie?
«
Powrót do artykułu: Czym kierujemy się kupując mieszkanie? | «
Powrót do grupy: Aktualności
Ostatnio na forum
- Kopalnia inspiracji i dobre miejsce na biznes - po... Liczba postów: 6 Grupa: Aktualności W kontekście funkcjonowania wielu firm na rynku, jednym z kluczowych aspektów jest ich opakowanie produktów. To nie tylko kwestia estetyki, ale też funkcjonalno...
- Czy Polska jest otwarta na odnawialne źródła energ... Liczba postów: 10 Grupa: Aktualności Jeśli szukasz sposobów na obniżenie rachunków za energię i interesuje cię ekologiczne podejście do życia, wydaje mi się, że strona https://otwartaenergia.pl moż...
- Jak dbać o zdrowie? Pola elektromagnetyczne – zagr... Liczba postów: 184 Grupa: Aktualności Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli szukacie sprawdzonych usług stomatologicznych w Krakowie, to polecam Wam sprawdzić...
- Plebiscyt Polska Architektura XXL 2025 - czekamy n... Liczba postów: 1 Grupa: Aktualności
- W cenie szybka przeprowadzka Liczba postów: 34 Grupa: Aktualności Dla mnie przeprowadzka = chaos. Dlatego w końcu stwierdziłem, że zamiast męczyć znajomych i busa pożyczać od wujka, lepiej wziąć profesjonalną firmę. ADS Przepr...