Grzejniki aluminiowy

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸

8 grudnia 2011, 15:11

Zgadzam sie: good 0 bad

Ale dyskusja :D Uśmiałem się czytając te posty :D Nie ma to jak dobre poczucie humoru :D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 grudnia 2011, 11:46

Krzysiek, umowa z elektrownią jądrową? Jakbym miał swój dom połaczyć z jakąś u Ruskich, to dopiero bym musiał być milionerem heheheheh widzisz Grzechu, dobrego humoru nigdy za wiele, ten wątek to kopalnia pomysłów;D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 grudnia 2011, 16:19

tam zaraz u ruskich, mozna u francuzów. Ale oni jak sie obraza za cos to energii nie bedzie ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

21 grudnia 2011, 16:40

myślę, że Ruscy bardziej drażliwi ;D

Zgłoś | Cytuj | Link

22 grudnia 2011, 10:45

hehe no niby tak, ale ci drudzy obrazalscy podobno strasznie... i jak tu zyc? ;d

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 stycznia 2012, 09:45

jeśli chodzi o izolacje to są rewelacyjne, miałem styczność z takimi grzejnikami i centralne ogrzewanie działało bez zarzutu

Zgłoś | Cytuj | Link

23 stycznia 2012, 13:57

Francuzi to bardzo delikatni ludzie :D nie wiem o co wam chodzi :D Ruski to takie bardziej harde ludziska :D

Zgłoś | Cytuj | Link

13 lutego 2012, 13:38

haha no to wlasnie mowie, ze obrazalscy ;p

Zgłoś | Cytuj | Link

13 lutego 2012, 14:24

Obrażalscy... no w takim delikatnym słowie ujmując :D

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lutego 2012, 16:46

tak źle i tak nie dobrze :P

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• armatura przemysł. Liczba postów: 216 Grupa: Robimy inst... W automatyce i mechanice precyzja ruchu często decyduje o tym, czy cały układ będzie działał płynnie przez długi czas. Dlatego koła zębate modułowe są wykorzyst...
  • jakie grzejniki Liczba postów: 249 Grupa: Robimy inst... Ja mogę zaproponować grzejniki pionowe od ART Grzejniki, jeśli ktoś chce zaoszczędzić miejsce i jednocześnie mieć nowoczesny design - https://www.artgrzejniki.p...
  • Praca dla hydraulików BELGIA Liczba postów: 33 Grupa: Robimy inst... U mnie w rodzinie był wyjazd do Niemiec przez agencja pracy Mondi i ogólnie bez niespodzianek. Praca prosta, magazyn, sortowanie. Język tylko podstawy. Zakwater...
  • Ogrzewanie węglem Liczba postów: 206 Grupa: Robimy inst... Użytkownik warzechus napisał: Wygodniej już mieć regulator temperatury i palić gazem, ale jak kto lubi oczywiście i jak kto ma możliwości finansowe. Zdecydowan...
  • Jakie wybrac ogrzewanie? Liczba postów: 12 Grupa: Robimy inst... Wybór systemu ogrzewania to rzeczywiście ważna decyzja, zwłaszcza gdy masz dostęp do różnych źródeł energii. Warto rozważyć nowoczesne rozwiązania, takie jak po...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21040 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 493

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */