Grzejniki aluminiowy

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7

22 czerwca 2017, 11:49

Zgadzam sie: good 0 bad

wh0cd932563 citalopram liquid buy allopurinol

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lipca 2017, 13:42

Uważam, że grzejniki aluminiowe to super sprawa. Sam ostatnio wymieniłem przy okazji remontu. Nie bylem pewien jakie wybrać ale po wizycie w Hydrotermo w Krakowie już wiedziałem. Doradzono mi w kwestii wyboru konkretnego modelu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lipca 2017, 10:50

Zgadzam się tego typu grzejniki będą bardzo dobrym przewodnikiem cieplnym, bo wbrew pozorom jakość samych grzejników na jakie się zdecydujemy, również ma znaczenie pod względem komfortu termicznego, pamiętajmy o tym. Ciekawe modele znajdziecie na Tchsystem.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

2 sierpnia 2017, 12:45

A dla mnie równie ważna co wysoka jakość grzejników, ważny jest również ich wygląd. Dlatego bardzo podobają mi się grzejniki od Instal Projekt, a szczególnie przypadł mi do gustu grzejnik INVENTIO MUA FI - http://www.instalprojekt.com.pl/grzejniki/elegante-design/ar t,21,inventio-mua-fi,11.html

Zgłoś | Cytuj | Link

14 sierpnia 2017, 11:46

Jakość zawsze jest na pierwszym miejscu i to oczywisty fakt, natomiast co do skuteczności i trwałości aluminiowych grzejników chyba nikt nie powinien mieć już żadnych wątpliwości. Dodatkowym plusem jest ich cena w porównaniu np do : szklanych grzejników.

www.Auroks.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 sierpnia 2017, 08:47

Jakość przede wszystkim , ale generalnie na grzejniki aluminiowe nie można narzekać bo jak mowa o tym powyżej: to dobry przewodnik cieplny oraz koszty związane z ich zakupem nie są wysokie.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 stycznia 2021, 18:30

Zobacz na https://remont.biz.pl/grzejniki-2/

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• armatura przemysł. Liczba postów: 216 Grupa: Robimy inst... W automatyce i mechanice precyzja ruchu często decyduje o tym, czy cały układ będzie działał płynnie przez długi czas. Dlatego koła zębate modułowe są wykorzyst...
  • jakie grzejniki Liczba postów: 249 Grupa: Robimy inst... Ja mogę zaproponować grzejniki pionowe od ART Grzejniki, jeśli ktoś chce zaoszczędzić miejsce i jednocześnie mieć nowoczesny design - https://www.artgrzejniki.p...
  • Praca dla hydraulików BELGIA Liczba postów: 33 Grupa: Robimy inst... U mnie w rodzinie był wyjazd do Niemiec przez agencja pracy Mondi i ogólnie bez niespodzianek. Praca prosta, magazyn, sortowanie. Język tylko podstawy. Zakwater...
  • Ogrzewanie węglem Liczba postów: 206 Grupa: Robimy inst... Użytkownik warzechus napisał: Wygodniej już mieć regulator temperatury i palić gazem, ale jak kto lubi oczywiście i jak kto ma możliwości finansowe. Zdecydowan...
  • Jakie wybrac ogrzewanie? Liczba postów: 12 Grupa: Robimy inst... Wybór systemu ogrzewania to rzeczywiście ważna decyzja, zwłaszcza gdy masz dostęp do różnych źródeł energii. Warto rozważyć nowoczesne rozwiązania, takie jak po...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21040 użytkowników

Użytkownicy online (4)

gości: 271

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */