Instalacje gazowe

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

11 sierpnia 2017, 11:55

Zgadzam sie: good 0 bad

My od kilku lat współpracujemy z firmą Bth Import Stal z Krakowa i mogę tą firmę polecić.Oprócz kolan hamburskich możesz tam zakupić różnego rodzaju rury,trójniki,redukcje,złączki czy rury.Nigdy nie zdarzyło się aby były jakieś opóźnienia w zamówieniach.Dostawę towaru również zapewniają.Firma jest dużym importerem stali więc ceny produktów czy usług ma niskie.

Ten post był edytowany przez razmus dnia: 11 sierpnia 2017, 11:57
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 sierpnia 2017, 12:31

Dzięki za szybką odpowiedź..Tak mi się teraz przypomniało,że kiedyś ktoś wspominał mi o Import Stalu ale wtedy nie potrzebowałem tyle ilości.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 sierpnia 2017, 16:13

Jeżeli chodzi o ogrzewanie to polecam dobrego hydraulika z Warszawy: www.warszawa-hydraulik.net.
Wykonywał on u mnie instalacje c.o. ze 3 lata temu i jestem do tej pory bardzo zadowolony...

Zgłoś | Cytuj | Link

25 sierpnia 2017, 08:38

Jeżeli mowa o instalacji systemu grzewczego, to warto wziąć pod uwagę również pompę ciepła, akurat tym zajmujemy się na co dzień i będziemy w stanie pomóc, doradzić na forum podczas wyboru odpowiedniego modelu.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 sierpnia 2017, 12:57

Dzień dobry,
Jeżeli nie posiadają Państwo podłączenia do sieci gazowej, a cenią sobie czyste, komfortowe i bezobsługowe ogrzewanie budynku, najlepszym rozwiązaniem będzie gaz płynny. Cena ogrzewania będzie nieznacznie wyższa w porównaniu do gazu ziemnego, natomiast wszystkie właściwości spalania są na porównywalnym poziomie. W porównaniu do paliw stałych, takich jak węgiel, spalanie gazu cechuje się znacznie niższą emisją dwutlenku węgla oraz nie emituje cząstek stałych - dwóch głównych czynników powodujących smog.
Firma GASPOL oferuje dostawy gazu płynnego w postaci propanu technicznego najwyższej jakości z możliwością dzierżawy zbiornika LPG w preferencyjnej cenie. Oferuje również kompleksowe wykonanie całej instalacji zbiornikowej na gaz płynny wraz z podłączeniem kotła gazowego. W celu uzyskania szczegółowych informacji o naszej ofercie zapraszam do odwiedzenia strony https://www.gaspol.pl/dla-domu/instalacja-zbiornikowa-lpg lub do kontaktu z Działem Obsługi Klienta pod numerem telefonu 606 800 400.
Chętnie odpowiem na ewentualne dalsze pytania.

Pozdrawiam,
Ekspert marki GASPOL SA

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 sierpnia 2017, 12:48

W moim domu na stałe zagościła instalacja gazowa Efar, którą zakupiłem od http://www.instalmax.sklep.pl . Bardzo wysoka jakość jest charakterystycznym punktem tej instalacji. :)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2017, 12:55

a takie ogrzewanie gazowe opłaca się?? Lepiej korzystać z miejskiego gazu czy z takiego zbiornika który można postawić w "ogrodzie"

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2017, 15:47

Jest w Gliwicach takie biuro projektowe jak Eran – eran.com.pl. Mogę ich polecić – szybko przygotowany projekt ogrzewania. Obyło się bez problemów przy układaniu całej instalacji, ekipa nie miała problemów z tym, żeby się połapać o co w projekcie chodzi, a wiem że czasami jest właśnie problem, że projektant coś zakłada na papierze co potem nie może być wykonane przez samych instalatorów w realu. Tutaj nie było takiej sytuacji.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 września 2017, 00:38

Moi rodzice do swojego domu wynajęli profesjonalną ekipę, która założyła instalację wodną i gazową http://www.ined.com.pl/. Panowie zrobili to dokładnie według planów i zajęli się też montowaniem armatury w łazience i w kuchni.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 września 2017, 04:56

valtrex price without insurance
valtrex cream price
valtrex walmart price
valtrex price without insurance

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Observatory of Shifting Energies Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Das Observatory of Shifting Energies ist ein Ort, an dem Dynamik und Wissenschaft unmittelbar erfahrbar werden. Bereits beim Betreten entsteht der Eindruck eine...
  • Laboratory of Moving Shadows Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Laboratory of Moving Shadows est un espace où les ombres se déplacent et se transforment en réponse aux déplacements des visiteurs. L’expérience est souvent déc...
  • Castle of Temporal Memory Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Castle of Temporal Memory to przestrzeń, w której wizualizacje pamięci i przeszłych wydarzeń zmieniają się w zależności od ruchu odwiedzających. Wielu użytkowni...
  • Park of Holographic Tales Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Park of Holographic Tales je prostor, kjer se zgodbe holografsko projicirajo in premikajo v skladu z gibanjem obiskovalcev. Obiskovalci pogosto opisujejo izkušn...
  • Palace of Temporal Bridges Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Palace of Temporal Bridges je prostor, kjer mostovi vizualno prikazujejo tokove časa, ki se odzivajo na gibanje obiskovalcev. Izkušnja je pogosto opisovana kot....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20464 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 420

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >