Instalacje gazowe

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

4 września 2017, 19:54

Zgadzam sie: good 0 bad

Proponuję kupić kocioł gazowy Termet i poszukać w okolicy fachowca, który ma autoryzację firmy - wtedy masz pewność, że wszystko zostanie zamontowane prawidłowo i zgodnie z wytycznymi firmy - a więc bezpiecznie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 września 2017, 13:05

Jeśli chodzi o instalacje gazowe, to ważny jest dobry projekt. Nie tylko przemyślany i dogodny w użytkowaniu, z optymalizacją kosztów ale PRZEDE WSZYSTKIM bezpieczny! Dlatego warto zdecydować się na biuro projektowe z dużym doświadczeniem i renomą. Dobre projekty instalacji gazowych czy projekty instalacji C.O ma w swojej ofercie biuro projektowe z Sosnowca, do którego mam bardzo duże zaufanie. Sami sprawdźcie ich ofertę: http://www.projekty-promiast.pl/projektowanie -budynkow-i-instalacji/ Pozdrawiam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 września 2017, 16:31

Ja ze swojej strony mogę polecić biuro projektowe www.eran.com.pl ktore nam robiło projekt instalacji gazowej i muszę przyznać że świetnie sobie z tym poradzili. Fachowo załatwili wszystkie niezbędne formalności.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 września 2017, 13:45

Ja korzystałem z pomocy hydraulika z Koszalina, więc jeśli ktoś poszukuje hydraulika z tamtych okolic to zajrzyjcie na stronę firmy Expert.
Powiem szczerze, że usługi hydrauliczne nie są moją mocną stroną, więc jak czegoś nie mogłem znaleźć w necie to od razu potrzebowałem opinii i pomocy eksperta :P
tak tez trafiłem na tę firmę i się nie zawiodłem ani razu, działają bardzo szybko i sprawnie, w mig mam wszystko naprawione :) http://www.expert-koszalin.pl/pozostale-instalacje

Zgłoś | Cytuj | Link

3 października 2017, 13:55

Ja budowę instalacji gazowej i wodno-kanalizacyjnej zleciłem firmie www.wroterm.com.pl i polecam ich również wam. Pracę wykonali szybko i dokładnie. Widać, że pracują tam prawdziwi fachowcy, którzy znają się na wykonywanym zawodzie. Po za wykonywaniem instalacji sanitarnych firma zajmuje się też ich serwisowaniem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 października 2017, 13:08

Użytkownik Konto usunięte napisał: a takie ogrzewanie gazowe opłaca się?? Lepiej korzystać z
miejskiego gazu czy z takiego zbiornika który można
postawić w "ogrodzie"

Dzień dobry,

tańszy jest gaz ziemny, natomiast w przypadku braku możliwości podłączenia do sieci gazowej optymalnym rozwiązaniem jest ogrzewanie gazem płynnym ze zbiornika. Wszystkie parametry związane z eksploatacją tych dwóch rozwiązań są często zbliżone. Cechują się one bezobsługową pracą oraz wysoką sprawnością wytwarzania ciepła.
Chętnie odpowiem na ewentualne dalsze pytania.

Pozdrawiam,
Ekspert marki GASPOL SA

Zgłoś | Cytuj | Link

9 października 2017, 10:13

A możesz przybliżyć koszty ogrzewania gazem płynnym dla "przeciętnego kowalskiego" ? Im więcej szczegółów poznamy na ten temat tym oczywiście lepiej oraz bezpieczniej chociażby w kwestii finansów.

Thermostahl.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

10 października 2017, 11:54

Co myślicie o takim rozwiązaniu jak kotłownia gazowa http://instaltechnik.pl/poradnik/rozdzial-i-o grzewanie-zrodlo-ciepla/ ? Zastanawiam się, które połączenie będzie dla mnie korzystniejsze: kocioł z otwartą komorą spalania czy kocioł kondensacyjny. Jak to wygląda u Was w domach?

Zgłoś | Cytuj | Link

11 października 2017, 10:12

Precyzyjny projekt dot. ogrzewania przygotowali nam w biurze Eran parę miesięcy temu. Ekipa montażowa nie miała problemów z odczytaniem wytycznych, cały czas miałem do dyspozycji kontakt do projektanta, także można było wszystko na bieżąco wyjaśniać. Zakres usług i namiary do firmy są na eran.com.pl.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 października 2017, 12:57

Kocioł kondensacyjny w tym przypadku lepiej się sprawdzi, głównie patrząc pod kątem finansowym. Jaka powierzchnia domu wchodzi tutaj w grę?

www.Piecco.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Observatory of Shifting Energies Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Das Observatory of Shifting Energies ist ein Ort, an dem Dynamik und Wissenschaft unmittelbar erfahrbar werden. Bereits beim Betreten entsteht der Eindruck eine...
  • Laboratory of Moving Shadows Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Laboratory of Moving Shadows est un espace où les ombres se déplacent et se transforment en réponse aux déplacements des visiteurs. L’expérience est souvent déc...
  • Castle of Temporal Memory Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Castle of Temporal Memory to przestrzeń, w której wizualizacje pamięci i przeszłych wydarzeń zmieniają się w zależności od ruchu odwiedzających. Wielu użytkowni...
  • Park of Holographic Tales Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Park of Holographic Tales je prostor, kjer se zgodbe holografsko projicirajo in premikajo v skladu z gibanjem obiskovalcev. Obiskovalci pogosto opisujejo izkušn...
  • Palace of Temporal Bridges Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Palace of Temporal Bridges je prostor, kjer mostovi vizualno prikazujejo tokove časa, ki se odzivajo na gibanje obiskovalcev. Izkušnja je pogosto opisovana kot....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20464 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 420

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >