Jaka pompa ciepła?

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 19 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13 14  ▸  ▸▸

20 lutego 2015, 14:27

Zgadzam sie: good 0 bad

Warto rozważyć też pompy marki Sofath!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 lutego 2015, 18:28

Tej firmy szczerze powiedziawszy nie znam, a w "egoztyki", że tak powiem - pakować się nie chcę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 lutego 2015, 14:17

To może warto poznać? :) I raczej słowo "egzotyki" tutaj nie pasuje. Pzdr!

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lutego 2015, 10:31

Co nie zmienia faktu, że tej marki nie znam, a nie ufam czemuś czego nie znam. To chyba normalna postawa.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 marca 2015, 10:45

Użytkownik Lesio napisał: Co nie zmienia faktu, że tej marki nie znam, a nie ufam
czemuś czego nie znam. To chyba normalna postawa.
Użytkownik Lesio napisał:

Dokładnie. Prawidłowe podejście. Jeśli produkt jest nieznany lub istnieje na rynku od roku, dwóch, to nie ma co ryzykować... Pompy ciepła powietrze woda lub solanka/woda, to obecnie najlepsze rozwiązania na rynku. Powinniśmy dbać nie tylko o przyrodę, ale również o własny portfel :)
Ja np wybrałem pompy cieplne, które wyglądają mniej więc tak jak na zdjęciu http://instaltechnik.pl/oferta/pompy-ciepla/< /a>:

Ten post był edytowany przez grzes2kys dnia: 3 marca 2015, 10:49
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 marca 2015, 16:46

osobiście to sporo patrzę na referencje danej firmy i to jakie realizacje już ma za sobą

Zgłoś | Cytuj | Link

17 marca 2015, 10:30

Zaufanie to podstawa. Marka Buderus od pokoleń jest gwarancją jakości i konsekwentnego rozwoju technologicznego. Buderus wspiera swoich klientów w procesach projektowania oraz wykonania instalacji grzewczych. Nasza wysoko wykwalifikowana kadra służy doświadczeniem i fachową poradą w każdej sytuacji.

Jako Konsultant marki obecny na forum pozostaję do dyspozycji Państwa w przypadku wszelkich pytań dotyczących naszej oferty.

Pozdrawiam,
Konsultant Buderus

Zgłoś | Cytuj | Link

17 marca 2015, 11:24

nie znam się na tych pompach, zdałem się na pomoc fachowców z firmy www.ziso.net.pl która już Ne jedną pompę montowała i zna się lepiej ode mnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 marca 2015, 17:11

no trudno, żebyś się lepiej od fachowców znał. ja pierwsze co robie, to patrze na referencje i zrealizowane inwstycje producenta

Zgłoś | Cytuj | Link

24 marca 2015, 15:13

A ja mogę od siebie zaproponować skorzystanie z usług elektro-sanit.pl. Sam mam stamtąd pompę cieplną i jestem zadowolony. Awarii nie ma, działa dobrze i do tego troszkę pieniędzy w kieszeni zostaje.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 19 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13 14  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Observatory of Shifting Energies Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Das Observatory of Shifting Energies ist ein Ort, an dem Dynamik und Wissenschaft unmittelbar erfahrbar werden. Bereits beim Betreten entsteht der Eindruck eine...
  • Laboratory of Moving Shadows Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Laboratory of Moving Shadows est un espace où les ombres se déplacent et se transforment en réponse aux déplacements des visiteurs. L’expérience est souvent déc...
  • Castle of Temporal Memory Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Castle of Temporal Memory to przestrzeń, w której wizualizacje pamięci i przeszłych wydarzeń zmieniają się w zależności od ruchu odwiedzających. Wielu użytkowni...
  • Park of Holographic Tales Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Park of Holographic Tales je prostor, kjer se zgodbe holografsko projicirajo in premikajo v skladu z gibanjem obiskovalcev. Obiskovalci pogosto opisujejo izkušn...
  • Palace of Temporal Bridges Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Palace of Temporal Bridges je prostor, kjer mostovi vizualno prikazujejo tokove časa, ki se odzivajo na gibanje obiskovalcev. Izkušnja je pogosto opisovana kot....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 303

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >