offline Mufka-Instalacje.pl majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline mickow69 inżynier
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline rukuk majster
|
|
|
| |
offline dorotka82 doświadczony
|
mnie długo zajęło znalezienie odpowiednich grzejników, bo mieszkam sama w domu po moich rodzicach. w końcu wymieniłam stare kaloryfery w salonie na nowe Kermi therm x-2 i jestem w trakcie ich testowania, bardzo mi się one podobają, bo wprowadzają trochę oddechu świeżości do starego stylu ^^ |
|
| |
Gość: Ertro praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline PieceMans_pl kierownik
|
|
|
| |
offline warzechus inżynier
|
|
|
| |
offline Ozzy fachowiec
|
W mieszkaniu w bloku warto kłaść ogrzewanie podłogowe? Mieszkanie znajduje się nad piwnicą, nieogrzewaną, bo ogrzewanie jest gazowe,i tak się zastanawiam, czy to nie byłby dobry pomysł... Zwłaszcza, że hydraulikmówi mi, że to dobry pomysł... ale wiadomo... on chce robotę :) |
|
| |
offline Kociol.net inżynier
|
|
|
| |
offline MariuszJab inżynier
|
|
|
|
Jakie grzejniki?
«
Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą
Ostatnio na forum
- Praca dla hydraulików BELGIA Liczba postów: 13 Grupa: Robimy inst... Poszukujemy doświadczonych hydraulików do pracy na terenie BELGII. Więcej informacji pod nr telefonu: 501 935 159
- Ogrzewanie w domu Liczba postów: 375 Grupa: Robimy inst... Modernizacja kotłów na palniki pelletowe to świetny sposób na poprawę efektywności ogrzewania i obniżenie rachunków. Dzięki temu rozwiązaniu osiągniemy większą....
- Którą pompę ciepła wybrać Liczba postów: 3 Grupa: Robimy inst... Jeśli mówimy o pompach, to ja bym dodała, że największą robotę robi dobry projekt instalacji: bufor, zasobnik CWU, przepływy. Fajny temat — wg mnie pompy ciepła...
- Zastanawiam się nad zakupem pompy ciepła Liczba postów: 4 Grupa: Robimy inst... Ja myślę, że przy pompach ciepła kluczowe jest dopasowanie do źródła ciepła w domu: podłogówka lub niskotemperaturowe grzejniki. Ej, ale wiecie, że spokojna pra...
- Nowoczesne instalacje sanitarne Liczba postów: 65 Grupa: Robimy inst... W kwestii projektowania instalacji sanitarnych podejmijcie współpracę z Panem Marcinem z https://www.eran.com.pl/ Niezależnie od skali projektu, jego zaangażowa...