offline ![]() Mufka-Instalacje.pl majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() mickow69 inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() rukuk majster
![]() |
|
| |
offline ![]() dorotka82 doświadczony
![]() |
mnie długo zajęło znalezienie odpowiednich grzejników, bo mieszkam sama w domu po moich rodzicach. w końcu wymieniłam stare kaloryfery w salonie na nowe Kermi therm x-2 i jestem w trakcie ich testowania, bardzo mi się one podobają, bo wprowadzają trochę oddechu świeżości do starego stylu ^^ |
| |
![]() Gość: Ertro praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() PieceMans_pl kierownik
![]() |
|
| |
offline ![]() warzechus inżynier
![]() |
|
| |
offline ![]() Ozzy fachowiec
![]() |
W mieszkaniu w bloku warto kłaść ogrzewanie podłogowe? Mieszkanie znajduje się nad piwnicą, nieogrzewaną, bo ogrzewanie jest gazowe,i tak się zastanawiam, czy to nie byłby dobry pomysł... Zwłaszcza, że hydraulikmówi mi, że to dobry pomysł... ale wiadomo... on chce robotę :) |
| |
offline ![]() Kociol.net inżynier
![]() |
|
| |
offline ![]() MariuszJab inżynier
![]() |
|
|
Jakie grzejniki?
«
Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą
Ostatnio na forum
- Strona internetowa Liczba postów: 7 Grupa: Robimy inst... W internecie można znaleźć wiele ciekawych stron z różnymi treściami. Ja również często przeglądam rozmaite portale. Do moich ulubionych mogę jednak zaliczyć te...
- Praca dla hydraulików BELGIA Liczba postów: 3 Grupa: Robimy inst... Poszukujemy doświadczonych hydraulików do pracy na terenie BELGII. Więcej informacji pod nr telefonu: 501 935 159
- Klimatyzacja w lokalu usługowym Liczba postów: 3 Grupa: Robimy inst... https://dobraklima.com Zapaszmy po klimatyzacje
- Rekuperacja Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Mam i jestem zadowolony, jest wiele plusów, brak much i komarow to tylko 2 z nich Oczywiśćie duże znaczenie tutaj ma to z jakiej firmy usług skorzystasz: https:...
- Czy dalej opłaca się stawiać na pompy ciepła? Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... W dzisiejszym świecie, gdzie zrównoważony rozwój i oszczędność energii stają się priorytetem, Imperial Energy oferuje innowacyjne rozwiązania, które przekształc...