Kocioł

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

18 września 2018, 11:18

Zgadzam sie: good 0 bad

webpage her explanation
take a look at the site here look at this now
over here read review

Click Here Read More Here
the original source discover this info here
additional hints online

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 października 2018, 14:14

Trochę się zastanawiałem nad odpowiednim systemem grzewczym do swojego domu. W końcu zdecydowałem się na pompę ciepła. Trafiłem na ofertę firmy www.viessmann.poznan.pl z Poznania. Oferują wiele ciekawych i nowoczesnych rozwiązań grzewczych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 października 2018, 11:39

Według mnie najlepszym rozwiązaniem jest zakup kotła wieloolejowego. Sam zakupiłem taki kocioł od firmy www.tec.com.pl Tego typu kotły są ekologiczne w użytkowaniu i dają bardzo dużo ciepła.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 października 2018, 13:48

A co powiecie na kotły na ekogroszek? Zastanawiam się nad takim rozwiązaniem od https://www.parex-kotly.com.pl, ale nigdy nie korzystałem z takiego rodzaju paliwa.

Ten post był edytowany przez Filip32 dnia: 28 marca 2019, 08:54
Zgłoś | Cytuj | Link

11 października 2018, 14:32

Filip32 zwróć uwagę na certyfikaty, które posiadają. Ja osobiście nie mam żadnych zastrzeżeń ale zastanów się również nad doborem odpowiedniego ekogroszku bo to ma kluczowe znaczenie. Ja osobiście mogę z czystym sumieniem polecić węgiel od firmy Kolombus [url], jest co prawda dość drogi ale jak policzy się zużycie dobowe i ciepło, które daje to wychodzi podobnie jak paliwa średniej / słabej jakości.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 października 2018, 08:29

Dobre i kaloryczne paliwo- czy to węgiel, ekogroszek czy pellet to podstawowa kwestia a poza tym warto wybrać też odpowiedni kocioł, akurat pod tym względem służymy radą :)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 października 2018, 13:54

Ja mam kocioł od tego dystrybutora http://www.gizex.com.pl/.Firma oferuję także nagrzewnice powietrza przeznaczone do suszarń oraz kurników – zarówno istniejących jak i nowo budowanych. Firma wykonuję również inwestycję na terenie całego kraju i Europy.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 października 2018, 09:05

Instalując ogrzewanie węglowe, warto pomyśleć o zasobniku buforowym do kotła klasy 5. Nie jest to element obowiązkowy, ale jak przeczytałem tutaj http://kotly-klasy-5.pl/zbiornik-buforowy-do- kotla-czy-warto.html, może dodatkowo poprawić parametry jego pracy. Inwestycja może i nieco kosztuje, ale z czasem powinna przynieść oszczędności.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 grudnia 2018, 13:03

Warto rozejrzeć się za dobrą firmą, która zajmuje się sprzedażą kotłów. Ja mam kocioł na ekogroszek z automatycznym podajnikiem i jestem z niego bardzo zadowolony. Kocioł zakupiłem od firmy www.stefaniak.pl i wam też ich polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 grudnia 2018, 15:17

Nasz kocioł zawdzięczamy firmie Kotły Jańczak https://kotly-janczak.pl/ Postawiliśmy na urządzenia ekologiczne 5 klasy, napędzane ekogroszkiem. W należyty sposób kocioł ogrzewa budynek.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Observatory of Shifting Energies Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Das Observatory of Shifting Energies ist ein Ort, an dem Dynamik und Wissenschaft unmittelbar erfahrbar werden. Bereits beim Betreten entsteht der Eindruck eine...
  • Laboratory of Moving Shadows Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Laboratory of Moving Shadows est un espace où les ombres se déplacent et se transforment en réponse aux déplacements des visiteurs. L’expérience est souvent déc...
  • Castle of Temporal Memory Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Castle of Temporal Memory to przestrzeń, w której wizualizacje pamięci i przeszłych wydarzeń zmieniają się w zależności od ruchu odwiedzających. Wielu użytkowni...
  • Park of Holographic Tales Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Park of Holographic Tales je prostor, kjer se zgodbe holografsko projicirajo in premikajo v skladu z gibanjem obiskovalcev. Obiskovalci pogosto opisujejo izkušn...
  • Palace of Temporal Bridges Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Palace of Temporal Bridges je prostor, kjer mostovi vizualno prikazujejo tokove časa, ki se odzivajo na gibanje obiskovalcev. Izkušnja je pogosto opisovana kot....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20453 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 389

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >