offline ![]() Vega-Heizungen doświadczony
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Hydro-met.net inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Karin fachowiec
![]() |
Mnie też trochę zainteresował ostatnio temat infra red. Jestem alergiczką i podobna takie ogrzewanie jest idealne dla osób takich jak ja. Przy ogrzewaniu na podczerwień nie ma np. opcji zagrzybienia ścian. Czy to prawda? |
| |
offline ![]() jutka kierownik
![]() ![]() |
Zdecydowanie warto zainwestować w takie ogrzewanie. Ja zastanawiałam się do nowego domu czy postawić na ogrzewanie gazem czy prądem. Na pewno zależało mi na takiej formie która nie generuje smogu. Zdecydowałam się na panele na podczerwień od https://www.oxyly.pl/ i mogę szczerze polecić każdemu. Panele prezentują się genialnie na ścianie, emitują ciepło i zapewniają stałą temperaturę w domu. Możecie sprawdzić na stronie ile będzie wynosić taka instalacja. |
|
Lustra grzewcze infrared
«
Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą
Ostatnio na forum
- armatura przemysł. Liczba postów: 208 Grupa: Robimy inst... Kiedyś ten temat też mnie zainteresował – chodzi o projektowanie systemów sterowania i kontroli parametrów energii. Tu pokazali, jak wygląda wdrażanie takich ro...
- jakie ogrzewanie ? Liczba postów: 804 Grupa: Robimy inst... Przy projektowaniu domu warto przewidzieć system klimatyzacji przed rozpoczęciem budowy. Morze to obniżyć koszty późniejszej realizacji oraz ukryć cała niezbędn...
- Praca dla hydraulików BELGIA Liczba postów: 4 Grupa: Robimy inst... Poszukujemy doświadczonych hydraulików do pracy na terenie BELGII. Więcej informacji pod nr telefonu: 501 935 159
- Ogrzewanie w domu Liczba postów: 365 Grupa: Robimy inst... Każdy z nas marzy o odpowiednio ogrzanym domu w okresie jesienno-zimowym. Gwarancją idealnej inwestycji jest dobrze wykonany projekt ogrzewania i dobór parametr...
- Strona internetowa Liczba postów: 8 Grupa: Robimy inst... W internecie można znaleźć wiele ciekawych stron z różnymi treściami. Ja również często przeglądam rozmaite portale. Do moich ulubionych mogę jednak zaliczyć te...