offline Vega-Heizungen doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Hydro-met.net inżynier
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Karin fachowiec
|
Mnie też trochę zainteresował ostatnio temat infra red. Jestem alergiczką i podobna takie ogrzewanie jest idealne dla osób takich jak ja. Przy ogrzewaniu na podczerwień nie ma np. opcji zagrzybienia ścian. Czy to prawda? |
|
| |
offline jutka kierownik
|
Zdecydowanie warto zainwestować w takie ogrzewanie. Ja zastanawiałam się do nowego domu czy postawić na ogrzewanie gazem czy prądem. Na pewno zależało mi na takiej formie która nie generuje smogu. Zdecydowałam się na panele na podczerwień od https://www.oxyly.pl/ i mogę szczerze polecić każdemu. Panele prezentują się genialnie na ścianie, emitują ciepło i zapewniają stałą temperaturę w domu. Możecie sprawdzić na stronie ile będzie wynosić taka instalacja. |
|
|
Lustra grzewcze infrared
«
Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą
Ostatnio na forum
- Ogrzewanie podłogowe - jaki koszt? Liczba postów: 88 Grupa: Robimy inst... Użytkownik przemek986 napisał: szykuję się do założenia ogrzewania podłogowego w domu, ale póki co orientuję się w kosztach. znalazłem bardzo fajne narzędzie, a...
- Praca dla hydraulików BELGIA Liczba postów: 48 Grupa: Robimy inst... Pracowałem przez Mondi przy komisjonowaniu. Warunki zgadzały się z tym, co ustaliliśmy przed wyjazdem, więc z mojej strony wszystko było okej.
- Klimatyzacja w lokalu usługowym Liczba postów: 5 Grupa: Robimy inst... Tak sobie myślę, że split to nadal najczęściej wybierana opcja nie bez powodu, bo daje dobrą wydajność i nie wymaga kombinowania z całą instalacją w domu. Przy....
- armatura przemysł. Liczba postów: 224 Grupa: Robimy inst... Przy realizacji inwestycji przemysłowych związanych z ochroną powietrza ważne jest połączenie odpowiedniej technologii z doświadczeniem wykonawcy. Na stronie ht...
- Wynajmij profesjonalnego hakera (under_dir@tuta.io... Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst...