OKAP, dobry wybór

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

11 lutego 2014, 13:33

Zgadzam sie: good 0 bad

Sprawdzałam ostatnio parametry okapów i wydajność jest najważniejsza, ale wpływ na to ma moc silnika. Z tego co porównywałam, to Ciarko http://www.ciarko.pl ma napraw wydajne okapy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 kwietnia 2014, 12:06

Minęło już trochę czasu,więc może napiszesz na jaki okap której firmy się zdecydowaliście? czekamy na szczegóły bo to w przyszłości pomoże podjąć decyzje także innym Użytkownikom na forum.

www.Weldsystem.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 kwietnia 2017, 22:47

Sam znam ludzi którzy oszczędzają na okapie bo wydaje się im że otwieranie okna wystarczy. Jak dla mnie to głupota bo to zazwyczaj mało co daje a już w lato kiedy jest zaduch to w ogóle. Takie po prostu polskie duszenie grosza. Wiadomo też że nie każdy pierwszy lepszy okap będzie się porządnie sprawdzał i jak się go kupuje to trzeba wziąć pod uwagę nie tylko jego funkcje czy to jak wygląda ale też to co często jest za bardzo pomijane czyli położenie i wielkość kuchni. U mnie jest Toflesz http://www.rtvagd.sklep.pl/toflesz/ok_4_balti c_island_40_czarny_53293.php5 i nie narzekam. Dobrze usuwa wszystkie zapachy przy gotowaniu w tym raz jak przypaliłem mocno garnek to też się spisał. Oprócz tego daje dobre oświetlenie no i ma naprawdę fajny designe. Taki okap to też przy okazji niezła ozdoba.

Ten post był edytowany przez dnia: 14 kwietnia 2017, 22:49
Zgłoś | Cytuj | Link

21 kwietnia 2017, 09:58

Ja z pewnością poszukałbym wśród wiodących marek

Zgłoś | Cytuj | Link

14 sierpnia 2017, 13:32

A ja postawiłbym na dobrą jakość sprzętu, elegancki wygląd i funkcjonalność. Nie robię tego zwykle, ale poczytałem trochę opinii i sporo osób wskazywało na zalety okapów z tej firmy: http://cichakuchnia.com - zainteresowałem się ich ofertą i w końcu kupiliśmy okap sufitowy. Bardzo dobrze się sprawdza - polecam!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 sierpnia 2017, 12:57

Warto w tym celu popytać w sklepach stacjonarnych ekspertów. Okap to kluczowa inwestycja do kuchni w dzisiejszych czasach.

www.DBExpres.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• gry online Liczba postów: 4 Grupa: Najnowsze t... Łódź dzisiaj szara, uciekłem do Manufaktury, żeby nie zmoknąć. Żona poszła na zakupy, a ja usiadłem na ławce i odpaliłem piperspin. Nie liczyłem na nic, chciałe...
  • Temat zawodowy Liczba postów: 5 Grupa: Najnowsze t... Łódź dzisiaj szara i deszczowa, uciekłem do Manufaktury, żeby nie zmoknąć. Żona poszła na zakupy, a ja usiadłem na ławce i odpaliłem vegas hero. Nie liczyłem na...
  • Meble na wymiar Liczba postów: 3 Grupa: Najnowsze t...
  • Czy kasetony są nadal modne? Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Kasetony nadal mają swoje miejsce w nowoczesnym i klasycznym designie wnętrz, szczególnie tam, gdzie stawia się na dekoracyjny sufit lub ścianę. Kluczowym eleme...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 492 Grupa: Najnowsze t... Urządzając mieszkanie albo dom, często pomijamy temat osłon okiennych aż do samego końca. To błąd, bo dobrze dobrane rolety lub żaluzje potrafią zmienić charakt...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20686 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 198

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >