Ogrzewanie domu, rzetelny wykonawca Rybnik

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

11 stycznia 2016, 14:11

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam,

tak jak w temacie szukam kogoś do instalacji CO z Rybnika ( mogą też być okolice ). Zależy mi na tym żeby jedna firma zrobiła zarówno projekt jak i zajęła się później montażem. Wstępnie myślałem o pompie ciepła, ale też może o ogrzewaniu podłogowym? Niestety sam nie orientuję się w temacie zbyt dobrze dlatego będę wdzięczny za sugestie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 stycznia 2016, 12:42

A czy orientowałeś się już może w jakiś lokalnych firmach? Znasz firmę PGB System?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 stycznia 2016, 15:34

Nie znam, ale właśnie wyszukałem sobie ich w necie i co nie co poczytałem. A Ty masz z nimi jakieś doświadczenia? Możesz coś napisać?

Zgłoś | Cytuj | Link

13 stycznia 2016, 13:22

Jak dla mnie to swoja robote wykonali bardzo rzetelnie.
Do dzisiaj nie mam żadnych problemów, awarii i tego typu akcji. W mojej ocenie cenowo również byli ok, choć na dzień dzisiejszy nie znam cenników innych firm więc nie mogę Ci porównać czy są drodzy czy nie.
A co do sugestii to nie napisałeś nic o domu, metrażu, Twoich wymaganiach, kwestii finansowej itd. Więc ciężko cokolwiek doradzić.
Moim zdaniem powinieneś skontaktować się z fachowcem z firmy i jego dopytywać o szczegóły, przedstawiając zarazem swoje możliwości.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 stycznia 2016, 13:09

a czy wiecie może czy oni zajmują się również ogrzewaniem ściennym?
rozważam taka opcję u siebie w domu i szukam solidnej firmy...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 stycznia 2016, 16:04

Użytkownik adamnowak napisał: a czy wiecie może czy oni zajmują się również
ogrzewaniem ściennym?

rozważam taka opcję u siebie w domu i szukam solidnej
firmy...

Tutaj poszukaj sobie w ofercie co proponują http://www.pgbsystem.pl/ A jeśli bedziesz miał jeszcze jakies pytania to najlepiej dzwonić. Info z pierwszej ręki najpewniejsze.
Pozdrawiam

Ten post był edytowany przez adrian.matecki dnia: 15 stycznia 2016, 16:04
Zgłoś | Cytuj | Link

16 stycznia 2016, 19:22

Podziwiam ludzi, którzy upierają się przy centralnym ogrzewaniu (pewnie jeszcze z kotłem na ekogroszek), zamiast zastosować nowoczesne i bezpośrednie systemy grzewcze. Dla fanów węgla proponuję zakup parowozu z demobilu. Można postawić przed chałupą, ludziska będą miały co podziwiać, a i dzieciaki gdzie się bawić! Przy okazji można sprzedawać bilety wstępu, a w kabinie urządzić gustowną pijalnię piwa.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Observatory of Shifting Energies Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Das Observatory of Shifting Energies ist ein Ort, an dem Dynamik und Wissenschaft unmittelbar erfahrbar werden. Bereits beim Betreten entsteht der Eindruck eine...
  • Laboratory of Moving Shadows Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Laboratory of Moving Shadows est un espace où les ombres se déplacent et se transforment en réponse aux déplacements des visiteurs. L’expérience est souvent déc...
  • Castle of Temporal Memory Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Castle of Temporal Memory to przestrzeń, w której wizualizacje pamięci i przeszłych wydarzeń zmieniają się w zależności od ruchu odwiedzających. Wielu użytkowni...
  • Park of Holographic Tales Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Park of Holographic Tales je prostor, kjer se zgodbe holografsko projicirajo in premikajo v skladu z gibanjem obiskovalcev. Obiskovalci pogosto opisujejo izkušn...
  • Palace of Temporal Bridges Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Palace of Temporal Bridges je prostor, kjer mostovi vizualno prikazujejo tokove časa, ki se odzivajo na gibanje obiskovalcev. Izkušnja je pogosto opisovana kot....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20453 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 303

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >