Opakowania termiczne

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

2 czerwca 2025, 06:30

Zgadzam sie: good 0 bad

Mojemu bardzo dobremu znajomemu na pewno powiem o opakowanie termiczne do butelek . To jest naprawdę rewelacyjna oferta.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 lutego 2026, 14:17

Zastanawiam się, czy przy pakowaniu ciężkiej elektroniki lepiej stawiać na standardowe pudła, czy zainwestować w dedykowane wypełnienia, które oferuje https://www.ticol.pl. Mam problem z przemieszczaniem się towaru wewnątrz opakowania, co generuje mnóstwo uszkodzeń. Czy ktoś z Was zamawiał u nich formatki styropianowe docinane pod konkretne urządzenie? Interesuje mnie, czy takie dopasowanie faktycznie niweluje potrzebę używania folii bąbelkowej i czy ostatecznie wychodzi taniej przy dużej skali wysyłek.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lutego 2026, 10:13

Przy ciężkiej elektronice wypełniacze 'luzem' albo sama folia bąbelkowa to często proszenie się o kłopoty, bo towar pod własnym ciężarem i tak 'osiądzie' na dnie kartonu. Formaty docinane pod wymiar to zupełnie inna liga – blokują urządzenie w jednej pozycji, więc nawet jeśli kurier rzuci paczką, siła uderzenia rozkłada się równomiernie. Przy dużej skali to zazwyczaj wychodzi taniej, bo oszczędzasz czas pracowników na owijanie wszystkiego folią i drastycznie tniesz koszty reklamacji. Moim zdaniem to jedyna słuszna droga przy sprzęcie premium.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Centrum szkolenia kierowców Liczba postów: 2 Grupa: Pasje forum... Wielu kierowców szuka obecnie sposobów na szybką i wygodną sprzedaż samochodu bez konieczności poświęcania dużej ilości czasu. Tradycyjne ogłoszenia internetowe...
  • Samochód dla rodziny Liczba postów: 375 Grupa: Pasje forum... Odpowiednie przygotowanie samochodu przed sprzedażą może znacząco wpłynąć na końcową wycenę oraz przebieg całej transakcji. Wielu specjalistów podkreśla, że war...
  • Własny biznes-warto? Liczba postów: 534 Grupa: Pasje forum... Szczerze mówiąc, zastanawiam się, jak to jest z firmami zajmującymi się nowymi technologiami. Miałam ostatnio rozmowę ze znajomym, który pracuje w takiej branży...
  • Kosmetyki dla mężczyzn? Liczba postów: 170 Grupa: Pasje forum... Ostatnio coraz bardziej zauważam, że dbanie o ciało to nie tylko dieta i ruch, ale też regularna pielęgnacja skóry. Wiele osób zaczyna teraz zwracać uwagę na ko...
  • Inwestycja w nieruchomości Liczba postów: 20 Grupa: Pasje forum... Swoją drogą, ostatnio przeglądałam różne projekty domów, bo mamy zamiar coś budować. Natknęłam się na fajną stronę, gdzie mają naprawdę ciekawe propozycje. Tak....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21034 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 162

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */