Piec kaflowy

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

29 listopada 2011, 12:08

Zgadzam sie: good 0 bad

No a co w nim takiego jest? Pytam poważnie bo nie wiem co takiego że są przeciwwskazania do rozbiórki go?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 listopada 2011, 12:23

o tak, moim zdaniem tylko sobie zagracamy takim piecem a to jest jak na pokój sporo miejsca, to co on zajmuje

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 listopada 2011, 15:30

Nie ma zadnych przeciwskazań piec po prostu jest albo go nie ma ;P

Zgłoś | Cytuj | Link

30 listopada 2011, 10:45

Użytkownik Nightmare napisał: No a co w nim takiego jest? Pytam poważnie bo nie wiem co
takiego że są przeciwwskazania do rozbiórki go?

nie do rozbiorki a do zrobienia w nim kominka, tam jest pelno szamotowki pylu i albo zostawiasz sobie jako wspomnienie starych czasow albo rozbierasz i zyskujesz dodatkowy metraz.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 listopada 2011, 12:14

dokładnie... nie bawcie się w sentymenty bo możecie się nabawić ale jakichś choróbsk. Tak jak powiedział kolega wyżej, piec jest albo do rozbiórki albo do zawalania wolnego miejsca, ale usuwając piec zawsze można postawić w tym miejscu inną fajną i modną pierdułkę

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 grudnia 2011, 14:42

w pojedynku piec kaflowy vs. dodatkowa wolna przestrzeń, u mnie wygrywa przestrzeń zdecydowanie

Zgłoś | Cytuj | Link

2 grudnia 2011, 14:24

ja się już kiedyś bawiłam w sentymenty do pieca kaflowego i nie za dobrze na tym wyszłam, nie chce nawet wspominać ile kłopotu z nim było, a jak go rozbierali, to musiało być od razu malowanie mieszkania :D

Zgłoś | Cytuj | Link

3 grudnia 2011, 16:27

aż tak narozrabiał??;d

Zgłoś | Cytuj | Link

7 grudnia 2011, 21:19

no jak tam jest pewnie masa jakichs pylow i innych rzeczy w srodku to nie ma sie co dziwic

Zgłoś | Cytuj | Link

9 grudnia 2011, 00:29

[quote=Filip.Ru]Użytkownik Nightmare napisał:
No a co w nim takiego jest?
Pytam poważnie bo nie wiem co

takiego że są przeciwwskazania do rozbiórki
go?

nie do rozbiorki a do zrobienia w nim kominka, tam jest
pelno szamotowki pylu i albo zostawiasz sobie jako
wspomnienie starych czasow albo rozbierasz i zyskujesz
dodatkowy metraz.

teoretycznie da się go wyczyścić, ale to strasznie dużo roboty z tym jest, i to ewidentnie gra nie warta zachodu jeżeli jest możliwość zmiany rodzaju ogrzewania. Sadza się straszliwie niesie, potem to tak jak pisali poprzednicy malowanie, sprzątanie itp a i tak nigdy się nie doczyści idealnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Laboratory of Moving Shadows Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Laboratory of Moving Shadows est un espace où les ombres se déplacent et se transforment en réponse aux déplacements des visiteurs. L’expérience est souvent déc...
  • Castle of Temporal Memory Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Castle of Temporal Memory to przestrzeń, w której wizualizacje pamięci i przeszłych wydarzeń zmieniają się w zależności od ruchu odwiedzających. Wielu użytkowni...
  • Park of Holographic Tales Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Park of Holographic Tales je prostor, kjer se zgodbe holografsko projicirajo in premikajo v skladu z gibanjem obiskovalcev. Obiskovalci pogosto opisujejo izkušn...
  • Palace of Temporal Bridges Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Palace of Temporal Bridges je prostor, kjer mostovi vizualno prikazujejo tokove časa, ki se odzivajo na gibanje obiskovalcev. Izkušnja je pogosto opisovana kot....
  • Hall of Clouded Narratives Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Hall of Clouded Narratives er et rom hvor historier og fortellinger projiseres som skyer av lys og lyd, som reagerer på besøkenes bevegelser. Opplevelsen blir o...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20451 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 192

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >