Piekarnik - co kupić?

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6  ▸

28 października 2013, 21:02

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja nie przepadam za jedzeniem z mikrofali, dlatego rzadko z niej korzystam. Ostatnio kupiłam piekarnik z 6-tym zmysłem i jest o wiele lepiej:-)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 listopada 2013, 22:25

integra smart, radze przyjrzeć się ile funkcji ma ten kombajn..

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 listopada 2013, 11:33

Użytkownik kuratelko napisał: integra smart, radze przyjrzeć się ile funkcji ma ten
kombajn..

Ten piekarnik jest chyba wyposażony w sterowanie dotykowe. Korzystałeś może z tego? Ciekawe, czy w rzeczywistości dobrze się to sprawdza.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 listopada 2015, 20:36

A znajdę gdzieś dobrej jakości piekarnik do zabudowy w cenie do 1200zł? :)

Zgłoś | Cytuj | Link

10 listopada 2015, 15:07

Użytkownik Gość: ola99685 napisał: A znajdę gdzieś dobrej jakości piekarnik do zabudowy w
cenie do 1200zł? :)

zobacz na Electrolux EOA45551OK . Jak go kupisz masz jeszcze okazje zdobyć premię za zakup. Więc koszt zakupu może być zdecydowanie niższy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 listopada 2015, 15:08

Dla mnie duże znaczenie ma wielkość sprzętu. Mam niewielką kuchnię, więc kupiłam piekarnik Samsung z mikrofalówką - takie dwa w jednym. Sprawuje się bardzo dobrze i zajmuje mało miejsca. Może sam zakup jest trochę wyższy niż normalny piekarnik, ale i tak jest SUPER :)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 listopada 2015, 11:10

My z mężem nie dawno kupiliśmy piekarni do zabudowy. Kupiliśmy cały sprzęt pod zabudowę z firmy electrolux. Piekarnik mikrofalówkę płytę indukcyjna oraz zmywarkę. Wybraliśmy ta firmę ponieważ raz że podobała nam się z wyglądu linia piekarnika i mikrofalówki a po drugie była swego rodzaju promocja na ta firmę, że przy zakupie trzech urządzeń pod zabudowę otrzymuje rabat 50 procent na jedno z urządzeń. Ja sobie wybrałam najprostsze funkcje i standardowe, gdyż potrzebowałam to z czego będę korzystać a nie wiele nie przydatnych funkcji.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 listopada 2015, 21:42

z mężem zastanawiamy się nad remontem kuchni. Mam dość dużą kuchnię i chciałam ją zrobić taką stylizowaną na stare czasy. Idealnie pasowałby do niej piekarnik do zabudowy firmu Gorenje - [ur=http://www.redcoon.pl/B510642-Gorenje-BO-73-CLI_Piekarni ki-szeroko%C5%9B%C4%87-60-cm?xtmc=piekarnik&xtcr=2l]taki . Piekarnik do zabudowy Gorenje BO 73 CLI to wyjątkowe urządzenie, którego wnętrze stylizowane jest na wzór pieca chlebowego. Miękkie linie i reliefy doskonale współgrają z charakterystycznymi pokrętłami i stylizowanym uchwytem. Powiększona pojemność komory umożliwia przygotowywanie dań wielkogabarytowych. Czy sprzęt tej firmy jest dobrej jakości? Zazwyczaj kupowałam produkty Bosch ale w tym piekarniku zakochałam się od pierwszego wejrzenia gdy tylko zobaczyłam go w sklepie.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 listopada 2015, 23:00

W piekarnikach nie ma tak dużo nowości jak w płytach, ale sam piekarnik najlepiej żeby miał termoobieg i grill, czyli jak większość piekarników. Jedyną rzeczą jaką może się wykazać to oszczędność. Mnie by też zależało na czymś takim, co ma opcję samoczyszczenia, czy czegoś w tym stylu. Bo chyba jest coś takiego teraz, ale nie wiem, jak to się bardziej fachowo określa. Podobno przydatne. Macie jakieś doświadczenie w tym temacie.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 grudnia 2015, 09:10

Ja mam piekarnik do zabudowy od Kernau, taki wybór bo mam też zmywarkę tej firmy, która spisuje się bardzo dobrze, dlatego i w kwestii piekarnika im zaufałam. Model który ja posiadam ma 78l. pojemności, poza tym ma ciekawy wygląd - elegancka czerń dobrze wpisuje się w wystrój mojej kuchni. Odkąd mam piekarnik u siebie kilkanaście razy już go testowałam, robiłam ciasta, raz nawet tort, poza tym piekłam w nim mięso i robiłam zapiekankę makaronową - wszystko się udało. Za niedługo święta, więc znów będę często korzystać z piekarnika, ale nie przeszkadza mi to, bo uwielbiam piec różnego rodzaju ciasta i ciasteczka, szczególnie te świąteczne :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 169 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 13 Grupa: Sprzęt AGD... Na stronie https://proclimax.pl/ znajdziecie ofertę firmy Proclimax, która zajmuje się wszelkimi pracami związanymi z klimatyzacjami oraz wentylacjami. Szczegół...
  • Najważniejsze o pralkach Liczba postów: 76 Grupa: Sprzęt AGD... Kiedy pralka odmówiła współpracy, byłam załamana. Wyszukałam naprawa pralek kraków i zaczęłam czytać opinie. Sporo osób chwaliło szybki dojazd i konkretną diagn...
  • Wybór odpowiednich urządzeń do małej kuchni Liczba postów: 50 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z wyposażeniem i sprzętem gastronomicznym, to polecam Wam sprawdzić stronę https://gastromania.pl/ , gdzie zna...
  • Ile was kosztowała kuchnia? Liczba postów: 30 Grupa: Sprzęt AGD... The Best ICICI Credit Card offer exciting rewards, cashback, travel benefits, and secure transactions. Choose from lifestyle, shopping, or travel cards with fle...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20794 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 322

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >