Pion gazu. Duży problem

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

30 marca 2007, 13:13

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam;
W czerwcu chcemy zacząć remonotwać mieszkanie - jednopokojowe z dość dużą kuchnią. Chcielibyśmy przerobić je na dwupokojowe z aneksem kuchenym w salonie. Tu mam już pierwsze pytanie dziś byłem w spółdzielni (strasznie nie lubię tam chodzić - niemiła atmosfera) i powiedzieli mi, że nie może być zlewozmywaka obok pionu z gazem i kuchenki gazwoej również? (aneksmiałby być na scianie lazienki).Może wiecie jakie powinny być odstępy? Dowiedzialem sie jeszcze, że aneks może być niemożliwy do zrealizowania bo nie będzie wentylacji, a my chcemy poprowadzić rurę z okapu pod sufitem i ja zabudować bo mamy wyskokie mieszkanie 2,8 m, co o tym sadzicie ?? aha zapomniałem dodać, że pion z gazem jest wlasinie na zewętrznej ścnianie łazienki tam gdzie ma stać kuchnia :)

Tu jest pierwotny plan:
[url]http://fotoforum.gazeta.pl/3,0,555889.html
A tu już nowy plan
http://fotoforum.gazeta.pl/3,0,556802.html

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 kwietnia 2007, 12:17

dostałem emaila, że ktoś odpowiedział na moj post wchodze a tu nic :(

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 kwietnia 2007, 12:30

Witaj
Niestety, jak zapewne większosć forów- i nasze atakują "roboty", przesyłające spam. Trzeba go usuwać, inaczej cieżko było by odnalezć właściwe posty uzytkowników. Zapewne to była owa odpowiedz, datego została usunięta. Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

1 kwietnia 2007, 13:19

A może ktoś jednak pomoże mi choćby jakaś podpowiedź, bo naprawdę nie wiem gdzie się z tym zgłosić??

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Observatory of Shifting Energies Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Das Observatory of Shifting Energies ist ein Ort, an dem Dynamik und Wissenschaft unmittelbar erfahrbar werden. Bereits beim Betreten entsteht der Eindruck eine...
  • Laboratory of Moving Shadows Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Laboratory of Moving Shadows est un espace où les ombres se déplacent et se transforment en réponse aux déplacements des visiteurs. L’expérience est souvent déc...
  • Castle of Temporal Memory Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Castle of Temporal Memory to przestrzeń, w której wizualizacje pamięci i przeszłych wydarzeń zmieniają się w zależności od ruchu odwiedzających. Wielu użytkowni...
  • Park of Holographic Tales Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Park of Holographic Tales je prostor, kjer se zgodbe holografsko projicirajo in premikajo v skladu z gibanjem obiskovalcev. Obiskovalci pogosto opisujejo izkušn...
  • Palace of Temporal Bridges Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Palace of Temporal Bridges je prostor, kjer mostovi vizualno prikazujejo tokove časa, ki se odzivajo na gibanje obiskovalcev. Izkušnja je pogosto opisovana kot....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20453 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 360

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >