Praca dla hydraulików BELGIA

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

30 kwietnia 2026, 09:01

Zgadzam sie: good 0 bad

Jak ktoś szuka pracy za granicą, to polecam Covebo.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 kwietnia 2026, 09:57

U mnie wszystko przebiegło spokojnie robota była wypłaty były kontakt też okej więc nie mam powodu żeby nie polecić Covebo

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 kwietnia 2026, 11:36

Jak ktoś chce po prostu wyjechać i zarobić bez stresu to przez Covebo się da u mnie wszystko działało jak trzeba

Zgłoś | Cytuj | Link

29 maja 2026, 12:02

Jeśli miałbym jeszcze raz organizować taki wyjazd to na pewno sprawdziłbym oferty od Covebo

Zgłoś | Cytuj | Link

29 maja 2026, 12:15

Covebo pozytywnie mnie zaskoczyło bo cały proces wyjazdu był prostszy niż się spodziewałem

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 maja 2026, 12:53

Z Coveboo miałem dobry kontakt i zawsze wiedziałem co dalej z wyjazdem

Zgłoś | Cytuj | Link

29 maja 2026, 12:54

Jeśli ktoś szuka pracy za granicą to Coveboo jest warte sprawdzenia

Zgłoś | Cytuj | Link

29 maja 2026, 15:31

Pracowałem przez Covebo na magazynie i przez cały czas nie brakowało godzin

Zgłoś | Cytuj | Link

30 czerwca 2026, 13:08

dzieki covebo mam prace w holandii i jestem zadowolony

Zgłoś | Cytuj | Link

30 czerwca 2026, 14:15

praca przez covebo byla okej i mieszkanie tez bylo w porzadku

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• armatura przemysł. Liczba postów: 221 Grupa: Robimy inst... Zastanawialiście się kiedyś, jak bardzo przemysł się zmienia? Tak na temat tego co napisał ktoś wcześniej... Moja koleżanka niedawno była na konferencji o innow...
  • Xman247 Sign Up Instructions for Beginners | Simpl... Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... If you are looking for information about Xman247 sign up then it is crucial to know the registration process before you create an account Beginners usually wan...
  • przydomowa oczyszczalnia Liczba postów: 75 Grupa: Robimy inst... Właściwa pielęgnacja instalacji przydomowej oczyszczalni ściekó wymaga stosowania preparatów biologicznych, które rozkładają zanieczyszczenia i neutralizują nie...
  • zawory grzybkowe Liczba postów: 4 Grupa: Robimy inst... Zgadza się, najpierw trzeba ustalić, w jakiej instalacji mają pracować i jakie medium będą regulować. Dobrze opisuje to temat zobacz tu jakie są rodzaje zaworó...
  • الموزعون المباشرون في الكازينوهات على الإنترنت: كي... Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... تعتمد ألعاب الموزع المباشر (الكازينو المباشر) على نظام هجين يجمع بين العمليات الميدانية في الاستوديو ومعالجة البيانات الرقمية. إليك كيفية عمل هذه العملية في (mo...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21337 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 414

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */