Praca za granicą dla budowlańca

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

29 kwietnia 2025, 08:59

Zgadzam sie: good 0 bad

Robota była ciężka ale przez Covebo wszystko było ogarnięte kasa wypłacona jak trzeba

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 kwietnia 2025, 09:37

Robota była ciężka ale przez Covebo wszystko inne grało kasa była warunki były normalne

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 kwietnia 2025, 11:21

Covebo trzyma poziom robota uczciwa kasa na czas mieszkanie zadbane

Zgłoś | Cytuj | Link

30 kwietnia 2025, 11:42

Jak znaleźć taką pracę?

Zgłoś | Cytuj | Link

28 maja 2025, 07:51

Z Covebo miałem wypłaty zawsze na czas jak coś nie grało to dzwoniłem i pomagali

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 maja 2025, 14:13

Przez Covebo wyjechałem pierwszy raz i wszystko było tak jak mówili przed wyjazdem

Zgłoś | Cytuj | Link

29 maja 2025, 08:24

Z Covebo robota była w porządku mieszkanie też okej kasa leciała co tydzień

Zgłoś | Cytuj | Link

29 maja 2025, 08:28

Z Covebo robota była nawet lżejsza niż się spodziewałem kasa też zawsze siadała jak trzeba

Zgłoś | Cytuj | Link

10 czerwca 2025, 04:14

Z Covebo robota była nawet lżejsza niż się spodziewałem kasa też zawsze siadała jak trzeba
https://whitehouse.gov/

Zgłoś | Cytuj | Link

10 czerwca 2025, 04:15

aaalavina
https://whitehouse.gov/

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Found the Top Homework Helper – A Game-Changer for... Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... As a university student with a packed schedule, I was constantly stressed about meeting deadlines and keeping up with tough assignments. That’s when I came acro...
  • Własna firma? Liczba postów: 1522 Grupa: Pasje forum... Zbliżają się targi branżowe i chciałabym przygotować coś mniej typowego dla odwiedzających nasze stoisko. Rozważam świece z logo, jakie widziałam na stronie htt...
  • Moda i zdrowie dla każdej kobiety – odwiedź blog Liczba postów: 3 Grupa: Pasje forum... Siemanko, chciałem Wam podrzucić stronę, na którą ostatnio trafiła moja żona. https://fitkobieta.pl/ to blog, na którym można znaleźć dużo interesujących rzeczy...
  • Praca - fotografia wnętrz? Liczba postów: 36 Grupa: Pasje forum... Jeśli ktoś planuje wyjazd do Niemiec jako opiekunka, znajomość podstawowego słownictwa to absolutna podstawa. Warto zacząć od najprostszych rzeczy, jak pory dni...
  • podróże Liczba postów: 333 Grupa: Pasje forum... Planujemy z przyjaciółkami babski weekend w górach za miesiąc. Chciałybyśmy coś niedaleko Krakowa, ale z dala od tłumów. Zastanawiamy się nad okolicami Limanowe...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19801 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 313

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >