Pralka dla rodziny

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

4 lipca 2013, 08:41

Zgadzam sie: good 0 bad

To juz lepiej zainwestować w pralko suszarkę LG wyposażoną technologię Eco-Hybrid, która pozwala na korzystanie z nowego systemu suszenia powietrzem, wówczas oszczędzimy czas, prąd i wodę

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 lipca 2013, 21:36

Chyba lepiej mieć oddzielną pralkę i suszarkę - pralka z 6-tym zmysłem to bardzo dobry wybór.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 lipca 2013, 09:05

Użytkownik Gość: wika napisał: Chyba lepiej mieć oddzielną pralkę i suszarkę - pralka z
6-tym zmysłem to bardzo dobry wybór.

Jestem podobnego zdania. Lepiej mieć oba sprzęty osobno. A 6-ty zmysł w pralce to oczywiście duże udogodnienie i ułatwienie życia :)

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lipca 2013, 16:23

Też myślę, że lepiej kupić dwa urządzenia. Poza tym do firmy whirlpool mam większe zaufanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lipca 2013, 17:07

Whirlpool to faktycznie godna zaufania firma. Swój sprzęt produkują w kraju, a to też dość istotna kwestia.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 lipca 2013, 08:58

LG także produkuje u nas. We Wrocławiu na przykład produkują milion pralek i lodówek rocznie.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lipca 2013, 20:21

Chyba każdy ma większe zaufanie do sprzętu wyprodukowanego tutaj, a nie gdzieś np w Chinach. To taka gwarancja jakości.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lipca 2013, 22:35

Zgadzam się. Ja nie kupuję nic z napisem "made in china".. To jednak ma w sobie polską jakość i warto kupić.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lipca 2013, 22:46

Większość sprzętów dostępnych na naszym rynku produkowana jest w Chinach czy Korei, nawet te produkowane w Polsce mają podzespoły zza granicy. Mi to nie przeszkadza. W przypadku pralek wybrała bym sprzęt LG bo mają duży wybór, dobrą jakość i przystępne ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 lipca 2013, 21:56

Ja już jakiś czas temu wybrałam sprzęt whirlpool, ma wiele potrzebnych i przydatnych funkcji i jestem bardzo zadowolona. Nie zamieniłabym już na żaden inny:-)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 184 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 15 Grupa: Sprzęt AGD... Coraz więcej osób decyduje się na klimatyzację nie tylko latem, ale również do dogrzewania pomieszczeń w chłodniejsze dni. Nowoczesna klimatyzacja ma wiele funk...
  • Prototyp obudowy elektronicznej Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Proces jest prostszy niż się wydaje. Wrzucasz plik, dostajesz wycenę zazwyczaj tego samego albo następnego dnia, akceptujesz i po kilku dniach masz gotową część...
  • Sprzęt AGD Liczba postów: 186 Grupa: Sprzęt AGD... Ze swojej strony mogę Wam polecić usługi, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie firmy z Krakowa lub okolic, która oferuje kompl...
  • Jakie głośniki Liczba postów: 29 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli ktoś pyta jakie głośniki wybrać, to zawsze odpowiadam, że wszystko zależy od potrzeb, bo inne będą do mieszkania, inne na działkę czy imprezy. Wśród tańsz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 168

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */