Pralka dla rodziny

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸

30 września 2013, 20:09

Zgadzam sie: good 0 bad

To tez zależy jaka jest rodzina. Bo jak jest model 2+1 to nie jest potrzebna duża pralka. Ja korzystam z niewielkiej pralki firmy whirlpool. Kupiliśmy niedawno i dla 4 osób jest idealna.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 października 2013, 17:53

Ale w dużej pralce wygodnie duże rzeczy prać jak koce czy kołdry, a w takiej LG Big In na przykład można też kilogram prać bo pralka sama dobiera ilość wody do ilości prania

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 października 2013, 21:05

Moja pralka firmy whirlpool także ma taką możliwość. Nie muszę przynajmniej na siłę dopełniać bębna. Bardzo wygodne rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 października 2013, 18:36

Pamiętam, że kiedyś jak moja mama prała to trzeba było zbierać pranie, żeby zapełnić pralkę, bo wtedy oszczędności nie było. Dzięki funkcjom, jakie mamy w chwili obecnej pranie jest dużo łatwiejsze.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 października 2013, 21:14

Jeśli chodzi o sprzęt to kiedyś w ogóle nie było takich możliwości dla użytkownika jak teraz. Ja korzystam z kilku rzeczy firmy whirlpool z technologią 6-ty zmysł i mam więcej czasu na wszystko niż kiedyś, zanim sobie kupiłam te urządzenia.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 października 2013, 22:23

Jak dla dużej rodziny to musi być duża pralka - LG na 11 kilo i problem z głowy.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 października 2013, 15:43

Ja mam pralkę lg na 11 kilo, ale rodzina moja niewielka, pralkę kupiłam ze względu na oszczędności, aby rzadziej prać i swobodnie włożyć tam koc poduszkę i inne większe rzeczy, które do tej pory nosiłam do pralni

Zgłoś | Cytuj | Link

30 października 2013, 09:25

Użytkownik Gość: baja napisał: Ja mam pralkę lg na 11 kilo, ale rodzina moja niewielka,
pralkę kupiłam ze względu na oszczędności, aby rzadziej
prać i swobodnie włożyć tam koc poduszkę i inne
większe rzeczy, które do tej pory nosiłam do pralni

No tak dobra rzecz jeśli wiesz, że zawsze będziesz miał ją pełną. W innym przypadku po co kupować pralkę na 11kg? Osobiście używam - http://www.rtvagd.sklep.pl/amica/awb_610d_511 79.php5 - i nie uważam, żeby 6 kg było zamało, dla naszej 4 osobowej rodziny. Fakt faktem czasami trzeba przeprać dwa razy, ale to rzadkość. Przeważnie jedna pralka białego idzie, a druga ciemnego, żeby było 11kg jednego koloru u nas niewyobrażalne chyba w najbliższym czasie.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 października 2013, 22:03

A dlaczego nie kupić na 11 kilo, skoro nie trzeba prać pełnego bębna? LG ma dość spory wybór, ale ta parowa na 11 kilo jest świetna.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 grudnia 2013, 14:30

w sumie to kolega ma rację:)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 184 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 15 Grupa: Sprzęt AGD... Coraz więcej osób decyduje się na klimatyzację nie tylko latem, ale również do dogrzewania pomieszczeń w chłodniejsze dni. Nowoczesna klimatyzacja ma wiele funk...
  • Prototyp obudowy elektronicznej Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Proces jest prostszy niż się wydaje. Wrzucasz plik, dostajesz wycenę zazwyczaj tego samego albo następnego dnia, akceptujesz i po kilku dniach masz gotową część...
  • Sprzęt AGD Liczba postów: 186 Grupa: Sprzęt AGD... Ze swojej strony mogę Wam polecić usługi, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie firmy z Krakowa lub okolic, która oferuje kompl...
  • Jakie głośniki Liczba postów: 29 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli ktoś pyta jakie głośniki wybrać, to zawsze odpowiadam, że wszystko zależy od potrzeb, bo inne będą do mieszkania, inne na działkę czy imprezy. Wśród tańsz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 444

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */