Sprzęt AGD

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

20 maja 2009, 14:53

Zgadzam sie: good 0 bad

Jaki jest najlepszy sprzęt AGD? Chodzi mi o firmę?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 maja 2009, 17:55

Odpowiedź jest jedna:Bosh i tylko Bosh! I to niezależnie czy chodzi o elektronarzędzia takie jak wiertarki, czy o zmywarki i pralki

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 lipca 2010, 11:24

Ja również stawiam na BOSHA! Mam praktycznie cały asortyment zaczynając od mojej kuchni kończąc na elektronarzędziach męża.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 września 2010, 12:08

Bosch dobry, ale jest jeszcze kilka marek, na które warto zwrócić uwagę :-) Ja nigdy nie miałem problemów z urządzeniami zelmera, philipsa, brauna, samsunga, czy whirlpoola. Tak, że wybór jest większy niż tylko bosch :-)

Zgłoś | Cytuj | Link

22 września 2010, 15:36

Co za zgodność :)
a ja bym polecała Simensa, albo Wihrpool.
ten pierwszy producent ma najlepsze opinie jeśli chodzi o agd, sama używam, i szczerze mówiąc nie przypominam sobie, żeby kiedykolwiek coś się psuło.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 września 2010, 14:09

AMICA, Wihrpool

Zgłoś | Cytuj | Link

24 września 2010, 15:07

Ja tez moge polecic Amice, bosha tez mam sprzet i whirpoola i z nich trzech w zasadnie na nic nie moge narzekac, bo lodowka piecyk, kuchenka itd dzialaja juz ok kilkunastu lat bardzo dobrze, takze polecam cala trojeczke :)

--
Szukasz sposobu na tanie ogrzewanie? Nie wiesz jak się za to zabrać? Skorzystaj z naszej pomocy!

Zgłoś | Cytuj | Link

31 października 2011, 11:50

Amicę odradzam. Miałam kuchenkę od nich i po dwóch tygodniach użytkowania zepsuł mi się kurek od gazu (iskra taka która pojawia się po dociśnięciu przestała działać). Teraz zainwestowałam w whirlpool piekarnik jest ładny sam w sobie więc cieszy moje oko, wydaje się wytrzymały i porządny. Jak na razie mam go od dwóch miesięcy więc wszystko jest jeszcze możliwe, ale moja mama ma identyczny od roku i wszystko jest z nim ok.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 listopada 2011, 12:39

Wir dobra firma i chyba nawet jest produkowana w polske ?!

Zgłoś | Cytuj | Link

5 grudnia 2011, 15:25

Trochę się poprzyczepiam, bo jestem językowym purystą:
pisze się – BOSCH, WHIRLPOOL, SIEMENS. Sorki za uszczypliwość.
Wracając do tematu: też nie można powiedzieć, że firma robi najlepszy sprzęt, bo przecież różnych produktów jest mnóstwo i raczej nie ma tak, żeby ktoś robił wszystko najlepsze, ja np.: szczerze polecam odkurzacze Philips, a piekarniki i pralki Whirlpool...

Ten post był edytowany przez milkus dnia: 21 grudnia 2011, 15:15
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 184 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 15 Grupa: Sprzęt AGD... Coraz więcej osób decyduje się na klimatyzację nie tylko latem, ale również do dogrzewania pomieszczeń w chłodniejsze dni. Nowoczesna klimatyzacja ma wiele funk...
  • Prototyp obudowy elektronicznej Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Proces jest prostszy niż się wydaje. Wrzucasz plik, dostajesz wycenę zazwyczaj tego samego albo następnego dnia, akceptujesz i po kilku dniach masz gotową część...
  • Sprzęt AGD Liczba postów: 186 Grupa: Sprzęt AGD... Ze swojej strony mogę Wam polecić usługi, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie firmy z Krakowa lub okolic, która oferuje kompl...
  • Jakie głośniki Liczba postów: 29 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli ktoś pyta jakie głośniki wybrać, to zawsze odpowiadam, że wszystko zależy od potrzeb, bo inne będą do mieszkania, inne na działkę czy imprezy. Wśród tańsz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 131

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */