Sprzęt AGD

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

11 września 2017, 07:10

Zgadzam sie: good 0 bad

U mnie podstawą, oprócz lodówki, jest zamrażarka. Dobra zamrażarka to podstawa w kuchni i nie wyobrażam sobie, żeby nie mieć dobrej i pojemnej. Dlatego zdecydowałem się (między innymi dlatego ;) ) na zamrażarkę Liebherr. Wygląda bardzo ładnie, ma sporo miejsca w środku, dobrze się prezentuje w kuchni :-)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 września 2017, 13:17

Generalnie na dobrej klasy i jakości sprzęcie AGD nie warto oszczędzać, bo przecież będziemy używać go na co dzień, prawda? Warto poszukać w sklepach online gdzie mamy szeroki wybór i stosunkowo niższe ceny, zobaczcie na Efajne24.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 grudnia 2017, 21:07

Osobiście większość sprzętów mam Siemensa, a teraz widziałam gdzieś że w media markt mają zmywarkę Siemens przecenioną, więc jak ktoś potrzebuje to warto sprawdzić okazję ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

2 marca 2018, 13:29

Jeżeli przymierzacie się do wymiany starego sprzętu AGD na nowy to mogę wam polecić www.zakladobrotuzlomem.pl w Bydgoszczy. Zawsze sprzedaję do nich elektrośmieci. Mają bardzo dobre ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 kwietnia 2018, 08:19

Jednak według mnie te oznaczenia coś znaczą i jest różnica między klasą A, a D - mniej prądu jednak na pewno zużywają te energooszczędne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 maja 2018, 09:27

Skoro mowa o dobrym sprzęcie AGD i RTV to zerknijcie także do nas na
www.BK-market.pl gdzie znajdziecie szeroki wybór oraz rozsądne ceny, zapraszamy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

22 czerwca 2018, 08:11

teraz jest duży wybór.

Ten post był edytowany przez Ela78 dnia: 27 czerwca 2018, 16:19
Zgłoś | Cytuj | Link

23 czerwca 2018, 08:55

Ja zanim zdecyduję się na zakup sprzętu agd to najpierw szukam w necie oferty, porównuję ceny, czytam wszystko dokładnie jakie mają funkcje i opinie klientów. Jakiś czas temu szukałam piekarnika do zabudowy i znalazłam Candy WATCH-TOUCH który spełniał moje oczekiwania, opinie klientów tej marki są pozytywne i póki co nie zaluje tej decyzji .

Zgłoś | Cytuj | Link

5 września 2018, 13:15

Co do miejsc, w których można pozbyć się starego sprzętu AGD to polecam wam zgłosić się do www.recykling-karat.pl Zajmują się utylizacją i recyklingiem różnego rodzaju sprzętów elektrycznych.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2018, 07:58

Gdy tylko wprowadziliśmy się do nowego mieszkania to pełne wyposażenie AGD zakupiliśmy bezpośrednio z Marketu Chróściel https://marketchrosciel.pl/ . Komplet garnków, czajnik, patelnia jak i wiele innych, zdobiących naszą kuchnię pochodzi właśnie z ich oferty. Artykuły charakteryzuje super jakość a przede wszystkim fajna cena.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 208 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 17 Grupa: Sprzęt AGD... Klimatyzacja kojarzy się głównie z chłodzeniem, ale coraz częściej mówi się o niej w szerszym kontekście komfortu powietrza w domu. Sama klimatyzacja nie zastąp...
  • Okap bez komina wentylacyjnego Liczba postów: 4 Grupa: Sprzęt AGD... Przy okapie bez komina wentylacyjnego sporo zależy od tego, czy mówimy o pochłaniaczu (z filtrem) czy okapie z wyrzutem powietrza. Jeśli nie ma przygotowanego k...
  • Dobra lodówka - jaka Liczba postów: 7 Grupa: Sprzęt AGD... Polecam poczytać więcej o sprzętach Electroluxa. Jeśli chodzi o lodówkę to najlepsza moim zdaniem będzie seria MultiSpace. Są to przestronne lodówki do zabudowy...
  • Jakie głośniki Liczba postów: 29 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli ktoś pyta jakie głośniki wybrać, to zawsze odpowiadam, że wszystko zależy od potrzeb, bo inne będą do mieszkania, inne na działkę czy imprezy. Wśród tańsz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21147 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 460

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */