Sterowniki temperatury

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

30 czerwca 2011, 21:18

Zgadzam sie: good 0 bad

Przypadkiem nie wiesz jak z montażem tych wszystkich bajerów? Chodzi mi o to czy ktoś od Zębca je montuje czy raczej trzeba szukać kogoś na własną rękę?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 listopada 2011, 20:11

kolejny zdominowany wątek, alewydaje mi sie ze sterowniki naprawdę pozwalają na oszczędności, tak samo jak grzałki do grzejników.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 listopada 2011, 11:09

sterownik daje wygode, grzalka moze dac oszczednosc gdy jest mozliwosc ustawiania czasowego

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2011, 12:21

ani grzejniki ani grzałki oszczędności nie dają, to się samo wyklucza, grzejesz-płacisz, to proste

Zgłoś | Cytuj | Link

30 kwietnia 2014, 13:39

ale można koszta realnie zmienijszyć stosując automatykę sterującą i do tego dobrą izolację. w dzisiejszych czasach każdy kilkadziesiąt zł miesięcznie to spora oszczędność. jak dla mnie trafiona inwestycje szczególnie jak zastosujesz tą, którą oferuje kan therm

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 marca 2017, 16:54

Jeśli chodzi o systemy sterowania to w hurtowni Swatt mają klasowe rozwiązania zgodne z najnowszymi trendami. Na stronie swatt.pl można sobie sprawdzić parametry konkretnych. Ja głównie zamawiam tutaj panele sterowania do instalacji solarnych, ale wiem, że w ofercie mają też do kotłów, czy kominków. Obsługa fajnie doradza, co przy tak specjalistycznym urządzeniu jak sterownik jest cenne akurat.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 kwietnia 2017, 21:12

Sterowniki pod CO i CWU kupuję od paru ładnych miesięcy głównie z hurtowni Swatt ( swatt.pl). Mają rozsądne ceny, plus też specjalne warunki dla instalatorów, także mogę dodatkowo zaoszczędzić. Zdecydowanie firma do stałej współpracy, dbają o klienta hurtowego i to mi się tutaj podoba. Jednak wydaję więcej niż detal, także liczę też na inne traktowanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2017, 22:02

Sterowniki pod CO i CWU kupuję od paru ładnych miesięcy głównie z hurtowni Swatt ( swatt.pl). Mają rozsądne ceny, plus też specjalne warunki dla instalatorów, także mogę dodatkowo zaoszczędzić. Zdecydowanie firma do stałej współpracy, dbają o klienta hurtowego i to mi się tutaj podoba. Jednak wydaję więcej niż detal, także liczę też na inne traktowanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 maja 2017, 23:23

Dobrej jakości sterowniki do systemów solarnych można zdobyć w hurtowni Swatt nie wydając przy okazji dużych pieniędzy. Więcej o ofercie i parametrach jest na ich stronie swatt.pl. Mają bardzo fajny, przystępny model Weber Sol Classic, który rzeczywiście zdaje egzamin przy prostych instalacjach solarnych z jednym zbiornikiem. Sama hurtownia ma specjalny program rabatów dla kl firmowych i też program lojalnościowy do którego niedawno dołączyłem i póki co sobie chwalę warunki.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 marca 2019, 14:00

Powinniście również wyposażyć się w profesjonalne urządzenia do pomiary temperatury i wilgotności. Jeżeli jesteście na etapie poszukiwań odpowiedniej aparatury pomiarowej to skontaktujcie się z www.technicon.pl Na ich sprzęcie można polegać.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Observatory of Shifting Energies Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Das Observatory of Shifting Energies ist ein Ort, an dem Dynamik und Wissenschaft unmittelbar erfahrbar werden. Bereits beim Betreten entsteht der Eindruck eine...
  • Laboratory of Moving Shadows Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Laboratory of Moving Shadows est un espace où les ombres se déplacent et se transforment en réponse aux déplacements des visiteurs. L’expérience est souvent déc...
  • Castle of Temporal Memory Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Castle of Temporal Memory to przestrzeń, w której wizualizacje pamięci i przeszłych wydarzeń zmieniają się w zależności od ruchu odwiedzających. Wielu użytkowni...
  • Park of Holographic Tales Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Park of Holographic Tales je prostor, kjer se zgodbe holografsko projicirajo in premikajo v skladu z gibanjem obiskovalcev. Obiskovalci pogosto opisujejo izkušn...
  • Palace of Temporal Bridges Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Palace of Temporal Bridges je prostor, kjer mostovi vizualno prikazujejo tokove časa, ki se odzivajo na gibanje obiskovalcev. Izkušnja je pogosto opisovana kot....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20459 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 223

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >