System automatycznego nawdniania

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

26 lutego 2011, 14:28

Zgadzam sie: good 0 bad

Jak zrobić system automatycznego nawdaniani ze studni znajdującej się na ogrodzie?? Jakiej pompy użyć i jak ją podłączyć. Czy trzeba robić specjalne wyjście wody z piwnicy na ogród żeby podłaczyć nawdanianie do sieci wodociagowej?

O to studnia
Studnia znajdująca się na ogrodzie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 maja 2011, 10:33

Do podlewania ogrodu najlepiej zainstalowaćpompę zatapialną. Podłączasz dokładnie tak jak masz w opisie producenta. Do tego instalujesz system rozprowadzania i nawadniania. Z wodą ze studni głębinowej, może jednak być kłopot. Przy dnie woda potrafi być na tyle zimna by zniszczyć rośliny.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 marca 2013, 22:21

wiatam ostatnio zastanawiałam sie nad tym też i skontaktowałam się z dwiema firmami ktore znalazlam w google. dokłądnie mi wytumaczyli :D zadzwon i udaj ze jestes klientem ;) fachowo ci doradza :) http://hydraulik-lodz.pl/ i druga http://hydraulik-gorzow.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2013, 22:24

Hej. fakt o http://hydraulik-gorzow.pl/ tej firmie juz slyszałem, maja na prawde doświadczonych pracowników. polecam. z reszta zadzwoncie i sie przekonajcie sami ...

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Observatory of Shifting Energies Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Das Observatory of Shifting Energies ist ein Ort, an dem Dynamik und Wissenschaft unmittelbar erfahrbar werden. Bereits beim Betreten entsteht der Eindruck eine...
  • Laboratory of Moving Shadows Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Laboratory of Moving Shadows est un espace où les ombres se déplacent et se transforment en réponse aux déplacements des visiteurs. L’expérience est souvent déc...
  • Castle of Temporal Memory Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Castle of Temporal Memory to przestrzeń, w której wizualizacje pamięci i przeszłych wydarzeń zmieniają się w zależności od ruchu odwiedzających. Wielu użytkowni...
  • Park of Holographic Tales Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Park of Holographic Tales je prostor, kjer se zgodbe holografsko projicirajo in premikajo v skladu z gibanjem obiskovalcev. Obiskovalci pogosto opisujejo izkušn...
  • Palace of Temporal Bridges Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Palace of Temporal Bridges je prostor, kjer mostovi vizualno prikazujejo tokove časa, ki se odzivajo na gibanje obiskovalcev. Izkušnja je pogosto opisovana kot....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20454 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 186

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >