Szafa pod zabudowę

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

5 kwietnia 2011, 16:31

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja akurat też wybrałam szafę Galeri INDECO. super wykonanie wszystko tak jak chciałam. wycenili mnie 1000 zł taniej niż komandor a z takich samych materiałow. mają super wybór wyposażenia szaf, niesamowite rozwiązania, naprawde polecam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 kwietnia 2011, 22:56

Hello
Indeco nie przyjezdza do domu. Ja zrobilem przez zabudowykeram.pl za nie duza kasę - Bardzo fajna obsługa szafa super.
Kupilem na raty.
pzdr

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 lutego 2012, 19:18

Polecam solidną firmę http://www.szafy-garderoby.cieszyn.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2012, 21:53

My mamy Szafy Komandora o prawie 10 lat. Bardzo dobrze sie sprawują, zadnych usterek czy problemow. Rok temu zrobilismy tez u nich drzwi przesowne. Uwazam ze warto zainwestowac

Zgłoś | Cytuj | Link

2 kwietnia 2012, 20:33

Ja ostatnio robilem szafe w firmie OSKAR z Rybnika. W dobrej cenie dostałem towar wysokiej jakości. Szczerze mogę polecić. pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 kwietnia 2012, 13:48

Ja sam wykonalem szafe typu komandor - system torow jezdnych najtanszy firmy Valcomp. Plyty laminowane - zagadałem z kumplem, wział na firme i był rabat:)
Pozostały odwierty otworów, skrecanie, ale bez Tego, to nie wyszłoby nic tak dokładnie. Jeśli robi się meble na wymiar - suwmiareczka musi być na legalu w każdej skrzynce, a potem ręce stolarza czy tokarza, itp. Nie musi być z elektronicznym noniuszem od razu, taka "analogowa" w sam ram jest git.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 kwietnia 2012, 23:48

U mnie też firma JUMPER robiła meble i nie było żadnych problemów. Przyjechali, zamontowali, odjechali... już ponad pół roku korzystam z szafy i biurka zrobionego przez nich i wszystko jest ok. POLECAM. Nie wiedziałam tylko, że firma nie istnieje:( szkoda, bo chciałam kolejne rzeczy - do kuchni tym razem. Znacie kogoś kto robi tanie i dobre jakościowo kuchnie???

Zgłoś | Cytuj | Link

29 kwietnia 2012, 13:49

Użytkownik Gość: Jan z Gdyni napisał: My mamy Szafy Komandora o prawie 10 lat. Bardzo dobrze sie sprawują, zadnych usterek czy problemow. Rok temu zrobilismy tez u nich drzwi przesowne. Uwazam ze warto zainwestowac

a jaki masz system? przesuwane czy harmonijkowe?

Zgłoś | Cytuj | Link

29 kwietnia 2012, 14:02

Użytkownik Gość: Beata444 napisał: Ja akurat też wybrałam szafę Galeri INDECO. super wykonanie wszystko tak jak chciałam. wycenili mnie 1000 zł taniej niż komandor a z takich samych materiałow. mają super wybór wyposażenia szaf, niesamowite rozwiązania, naprawde polecam

Takich samych? Wydaje mi sie ze jednak maja rozne systemy to znaczy produkuja swoje wlasne, a wypelnienia chyba tez maja roznych producentow? Zagladalam na strone Indeco i nie znalazlam info jakich firm maja wypelnienia wiec pewnosci nie mam

Zgłoś | Cytuj | Link

8 maja 2012, 19:27

Agniecha to nie sa te same materialy ;)
Najważniejsze elementy szafy tj. systemy jezdne, wózki, prowadniki w Komandorze i Indeco są rozne, kazda firma ma swoje.

Wypelnienia sa rownież rożne, z tego co pamietam tylko wypelnienia firmy Kronopol obie rimy maja w ofercie

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zasilanie LEDów Liczba postów: 4 Grupa: Porady i op... Podczas przeglądania rozwiązań z zakresu zasilania, udało mi się trafić na prostowniki i zasilacze od Bater. Urządzenia te znajdują zastosowanie w wielu branżac...
  • Jak wybrać kolor do sypialni? Czym się kierować? Liczba postów: 27 Grupa: Porady i op... Kolor sypialni to element, nad którym zastanawia się wiele osób podczas remontu. Warto podążać za swoimi marzeniami i pamiętać o tym, że nawet ciemne barwy może...
  • Zakupy przez internet Liczba postów: 546 Grupa: Porady i op... Zastanawiam się, co sądzicie o manicure hybrydowym. Widziałam ostatnio na jakimś blogu artykuł o lakierach bez HEMA i to wydało mi się mega ciekawe. Sama w osta...
  • catering Liczba postów: 54 Grupa: Porady i op... Zastanawiałam się ostatnio nad tym, jak różne są podejścia do diety wśród sportowców. Mój kolega z siłowni od zawsze mówi, że klucz do sukcesu tkwi w jedzeniu,....
  • Best website for paying someone to do my assignmen... Liczba postów: 5 Grupa: Porady i op... Finding a reliable service to handle assignments online can be tricky, especially when you need to manage your time effectively. One approach that helps is keep...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20995 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 152

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */