Szafa pod zabudowę

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

1 kwietnia 2014, 03:07

Zgadzam sie: good 0 bad

pisaliście o suwmiarkach... kurcze, szukam fajnej suwmiarki elektronicznej, nie bardzo się znam na pomiarach, czy taka będzie spoko http://www.apx.pl/files/1285124238/file/apx_t echnologie_narzedzia_pomiarowe__ulotka.pdf?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 kwietnia 2014, 09:45

Użytkownik Gość napisał: Witam,

czy jest możliwość zamówienia szafy pod zabudowę za
mniej niż 1500zł? Odwiedziłem już kilka firm ale ceny
nie mniejsze niż 3tys.

Robię remont w domu, nagle zabrakło funduszy a szafa
bardzo potrzebna.

Zależy jaka wielkość. Do dwóch skrzydeł bez żadnych bajerów może i znajdziesz, ale licz się z tym, że materiały będą kiepskie. Zabudowane szafy są drogie. Może coś z tego wybierzesz: http://www.urokdrewna.pl/szafy-witryny-c-5.ht ml ? To jest trochę tańsza opcja. Są co prawda szafy wolnostojące, ale z litego drewna. Na ogół jest to sosna, ale buk może też znajdziesz.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 maja 2014, 14:22

sam mam sprzęt pomiarowy od APX, niestety nie pamiętam, jaki model, ale możesz kupować, bo sprzęt się dobrze sprawuje. Co do szaf, to nie wiem, czy poniżej 2,5-3 tysi coś znajdziesz, kolego.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 czerwca 2014, 22:54

Użytkownik Gość: wujekdobrarada napisał: sam mam sprzęt pomiarowy od APX, niestety nie
pamiętam, jaki model, ale możesz kupować, bo sprzęt się
dobrze sprawuje. Co do szaf, to nie wiem, czy poniżej 2,5-3
tysi coś znajdziesz, kolego.

Ale co konkretnie? Oni mają w ofercie całkiem sporo tego...

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lipca 2014, 16:56

No np. suwmiarki - na tej stronie www.apx.pl jest taki katalog w pdf - tam są suwmiarki elektryczne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 lipca 2014, 13:08

Drogie to pojęcie względne. Zależy co bierzecie pod uwagę. Ja przede wszystkim funkcjonalność i jakość materiałów. Po tym design. Szafa pod zabudowę była dla mnie idealnym rozwiązaniem. Mam małe dziecko, upchnęłam w nią niemal wszystko i mam przestrzeń do zabawy z Młodą. Tu zamawiałam: [url]http://komandorszafy.com/galeria/szafy-do-zabudowy/ mam bardzo podobną do pierwszej z prawej i jest to mega rozwiązanie korzystne dla osób, które lubią wygodę i minimalizm w domu, a przy tym ciekawy design.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 lipca 2014, 13:08

Drogie to pojęcie względne. Zależy co bierzecie pod uwagę. Ja przede wszystkim funkcjonalność i jakość materiałów. Po tym design. Szafa pod zabudowę była dla mnie idealnym rozwiązaniem. Mam małe dziecko, upchnęłam w nią niemal wszystko i mam przestrzeń do zabawy z Młodą. Tu zamawiałam: http://komandorszafy.com/galeria/szafy-do-zab udowy/ mam bardzo podobną do pierwszej z prawej i jest to mega rozwiązanie korzystne dla osób, które lubią wygodę i minimalizm w domu, a przy tym ciekawy design.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lipca 2014, 14:00

sa ogromne szafy do kupienia gotowe, np w bydgoskich meblach. mozna nawet 3 drzwiowa kupic piekna. szafa to mebel i tez ma pasowac do wystroju, wiec nie tylko funkcjonalnosc ale z pewnoscia wyglad

Zgłoś | Cytuj | Link

3 sierpnia 2014, 11:20

dobre przyrządy pomiarowe zawsze się w domu przydadzą... nie tylko jak szafe próbujesz zmontować :)

Zgłoś | Cytuj | Link

6 sierpnia 2014, 10:50

pamiętam,że duży wybór szaf pod zabudowę mają tutaj: http://www.komandor-wolska.pl/ jakiś czas temu z żoną zamawialiśmy u nich elegancką szafę do pokoju i przyznam,że spełnili nasze oczekiwania. mebel idealnie pasuje do naszego wnętrza.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zasilanie LEDów Liczba postów: 4 Grupa: Porady i op... Podczas przeglądania rozwiązań z zakresu zasilania, udało mi się trafić na prostowniki i zasilacze od Bater. Urządzenia te znajdują zastosowanie w wielu branżac...
  • Jak wybrać kolor do sypialni? Czym się kierować? Liczba postów: 27 Grupa: Porady i op... Kolor sypialni to element, nad którym zastanawia się wiele osób podczas remontu. Warto podążać za swoimi marzeniami i pamiętać o tym, że nawet ciemne barwy może...
  • Zakupy przez internet Liczba postów: 546 Grupa: Porady i op... Zastanawiam się, co sądzicie o manicure hybrydowym. Widziałam ostatnio na jakimś blogu artykuł o lakierach bez HEMA i to wydało mi się mega ciekawe. Sama w osta...
  • catering Liczba postów: 54 Grupa: Porady i op... Zastanawiałam się ostatnio nad tym, jak różne są podejścia do diety wśród sportowców. Mój kolega z siłowni od zawsze mówi, że klucz do sukcesu tkwi w jedzeniu,....
  • Best website for paying someone to do my assignmen... Liczba postów: 5 Grupa: Porady i op... Finding a reliable service to handle assignments online can be tricky, especially when you need to manage your time effectively. One approach that helps is keep...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20996 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 173

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */