Gość: irilomawidire praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: HenryJappy praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: HenryJappy praktykant |
|
|
| |
Gość: Gustavobodia praktykant |
|
|
| |
Gość: Matthewton praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline jjusti18 fachowiec
|
Sporo ludzi ma dylemat z tym - jaką wodę faktycznie spożywać? Czy postawić na zwykłą kranową, czy butelkową, a może inną? Ja ostatnio czytałam na ten temat trochę i dowiedziałam się o wodzie alkaicznej Polaris Ph, która dostępna jest chociażby w Biedronce. Jest to naprawdę drogocenna dla organizmu napój, który dostarcza cenne właściwości. |
| Ten post był edytowany przez jjusti18 dnia: 26 października 2021, 15:18 | |
|
|
Szkodliwosć miedzi- woda pitna??
«
Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą
Ostatnio na forum
- Praca dla hydraulików BELGIA Liczba postów: 41 Grupa: Robimy inst... Dziewczyny jeśli szukacie pracy w Niemczech na produkcji to polecam sprawdzić Mondi z Poznania. Kuzynka pojechała 3 miesiące temu i chwali. mondi.pl - a wy maci...
- armatura przemysł. Liczba postów: 220 Grupa: Robimy inst... Zastanawiałam się ostatnio nad zastosowaniem węży przemysłowych i trafiłam na stronę, która ma naprawdę fajne rozwiązania. No i właśnie, jeśli ktoś szuka czegoś...
- przydomowa oczyszczalnia Liczba postów: 75 Grupa: Robimy inst... Właściwa pielęgnacja instalacji przydomowej oczyszczalni ściekó wymaga stosowania preparatów biologicznych, które rozkładają zanieczyszczenia i neutralizują nie...
- zawory grzybkowe Liczba postów: 4 Grupa: Robimy inst... Zgadza się, najpierw trzeba ustalić, w jakiej instalacji mają pracować i jakie medium będą regulować. Dobrze opisuje to temat zobacz tu jakie są rodzaje zaworó...
- الموزعون المباشرون في الكازينوهات على الإنترنت: كي... Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... تعتمد ألعاب الموزع المباشر (الكازينو المباشر) على نظام هجين يجمع بين العمليات الميدانية في الاستوديو ومعالجة البيانات الرقمية. إليك كيفية عمل هذه العملية في (mo...